Orkan Çınar gözyaşlarına hakim olamadı

​Orkan Çınar gözyaşlarına hakim olamadı
​Orkan Çınar gözyaşlarına hakim olamadı

Son dakikalarda Atiker Konyaspor'un golü bulmasıyla 1-1 berabere sonuçlanan Atiker Konyaspor - Medipol Başakşehir karşılaşmasının son dakikasında muhteşem bir frikik atışına imza atan Orkan Çınar üst direğe takıldı. Genç oyuncu bu fırsatı gole çeviremeyince gözyaşlarına hakim olamadı.

Süper Lig'in 20. haftasında Konya deplasmanına giden Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele seviyesi hayli yüksek geçen karşılaşmanın son dakikaları adeta nefes kesti. Karşılaşmanın 92 dakikasını önde götüren Medipol Başakşehir, 90+2'de ev sahibi ekibin golüne engel olamadı. Son 3 dakikalık bölümde de baskısını arttıran Atiker Konyaspor, uzatmaların son dakikasında yakaladığı frikiği değerlendiremeyince beraberlikle yetinerek sahadan ayrıldı.

Atiker Konyaspor'un son dakikada yakaladığı frikik fırsatını, yeni transfer Orkan Çınar kullandı ve top üst direkten dışarı çıktı. Genç oyuncu vuruşunun gol olmamasından dolayı gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Bu pozisyonun ardından mücadele tamamlanırken Orkan Çınar, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşlarını tebrik eden Orkan Çınar,"Frikiğin gol olması lazımdı. Her antrenmandan sonra çalışıyorum. Quaresma'nın da bana katkısı oldu" diye konuştu.

❗️Medipol Başakşehir, Konya’da çok değerli iki puan bırakarak, liderliği tehlikeye soktu.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()