Oruç tutmak isteyen futbolcu kadro dışı bırakıldı!

Oruç tutmak istedi, kadro dışı kaldı
Oruç tutmak istedi, kadro dışı kaldı

Fransa Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde oruç tutan futbolcular için herhangi bir duraklatılmanın olmayacağının açıklamıştı. Nantes kulübünde forma giyen Jaouen Hadjman, bu karara itiraz ederek oruç tutmak istediğini söyledi ve kadro dışı bırakıldı. Bu olayın ardından Demba Ba'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Fransa Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada oruç tutan futbolcular ile alakalı özel bir kararın alınmayacağı duyurulmuştu.

Yapılan açıklamanın ardından bir futbolcunun oruç tutmak istemesinin üzerine kadro dışı kaldı.

Reddetti, kadro dışı bırakıldı!

Fransa Ligue 1 ekibi Nantes Teknik Direktörü Antonine Kombouare, Reims maçının oynandığı gün oruç tutmamasını istediği Jaouen Hadjman'ın bunu reddetmesi üzerine futbolcuyu kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Demba Ba, teknik direktörü sosyal medya hesabından sert şekilde eleştirdi.

Kombouare konuyla alakalı, “Hafta boyunca oruç tutan oyuncularda bir sıkıntı yok. Gerekirse onları desteklemeye hazırım. Kolay bir zaman olmadığını biliyoruz. Ama maç günü oruç tutmamalısın.” dedi.

Demba Ba'dan açıklama geldi

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Demba Ba, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ramazan ayı orucunun hâlâ davranışsal olduğunu düşünen bazı insanların olması beni şaşırtıyor. Merak edenler için, bir kişinin kimliğinden bahsediyoruz. Basit bir soru: Birinden kimliğini oluşturan bir şeyi kenara bırakmasını istemek iyi bir şey mi?" paylaşımını yaptı.