Ozan Kabak, Stuttgart'a transfer oluyor

Ozan Kabak'ın Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktığı an.
Ozan Kabak'ın Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktığı an.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Ozan Kabak'ın transferi konusunda Alman temsilcisi Stuttgart ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın genç futbolcusu Ozan Kabak, Almanya 1. Lig (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart'a transfer oluyor.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Ozan Muhammed Kabak'ın, transferi hakkında VfB Stuttgart 1893 AG Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Uzun yıllar altyapısında forma giydiği Galatasaray'da bu sezon ligde 12'si ilk 11'de olmak üzere 13 karşılaşmada görev alan Ozan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta 90 dakika forma giydi.

OZAN KABAK İÇİN 12 MİLYON AVRO

  • Öte yandan BiP Spor, Alman ekibinin genç futbolcu için 12 milyon avro teklif ettiğini öne sürdü. 18 yaşındaki futbolcunun yıllık 11 milyon TL kazanması bekleniyor.

Stuttgart, geçtiğimiz günlerde Benjamin Pavard'ı Bayern Münih'e göndermişti. Alman temsilcisi, Ozan Kabak transferiyle Pavard'ın yerini doldurmayı hedefliyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🍞 Hayırlı evlat!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()