Ozan Kabak, Van Dijk formasının hikayesini anlattı

Ozan Kabak bu sezon Galatasaray formasını 17 resmi maçta giydi.
Ozan Kabak bu sezon Galatasaray formasını 17 resmi maçta giydi.

Liverpool forması giyen Hollandalı defans oyuncusu Virgil van Dijk'in formasını gönderdiği Galatasaray'ın genç yıldızı Ozan Kabak, bu olayı arka planını paylaştı.

Galatasaray'da gösterdiği performansla dev takımları peşinden koşturan Ozan Kabak, sosyal medyada çok konuşulan Liverpool'un Hollandalı stoperi Virgil van Dijk formasıyla çekildiği fotoğrafın hikayesini anlattı.

Sabah'a konuşan 18 yaşındaki genç stoper, sarı-kırmızılı bir diğer futbolcu Ömer Bayram'ın çocukluk arkadaşı olan Van Dijk'in kendisine formasını göndermesi ile ilgili olarak şunları dile getirdi:

  • Ömer Abi (Bayram) ile Van Dijk yakın arkadaşlar. Konuşurlarken 'Sizde Ozan var, takip ediyorum' demiş. Bunu duyunca çok mutlu oldum. Ömer Abi de formasını istedi. Güzel bir anı olarak kalacak.

"Çekindiğim bir isim yok"

Kendisine örnek aldığı bir ismin olmadığını belirten Ozan Kabak, "İdolüm yok ama kendi mevkimde beğendiğim oyuncular var; Liverpool'dan Van Dijk ve Real Madrid'den Varane gibi. Onları takip ediyorum. Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde her oyuncu değerlidir. Ben de her maç öncesi rakip forveti izliyorum, analiz ediyorum. Çekindiğim birisi yok" ifadelerini kullandı.