Ozan Kabak'ın bonservis bedeli açıklandı

Ozan Kabak, transfer olduğu ilk gün Stuttgart formasıyla poz vermişti.
Ozan Kabak, transfer olduğu ilk gün Stuttgart formasıyla poz vermişti.

Bundesliga'da Mart ayının en iyi genç futbolcusu seçilen Ozan Kabak, şimdiden Avrupa'nın önde gelen takımlarının radarına takıldı. BILD, takımının küme düşmesi halinde Ozan Kabak'ın transfer yapacağını ve serbest kalma maddesinin 15 milyon avro olduğunu yazdı.

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Ozak Kabak, Almanlar’ın iştahını kabartmaya devam ediyor. Son olarak Mart ayının en iyi genç oyuncusu seçilen milli futbolcumuz, şimdiden transfer piyasasının gözdesi oldu.

Takımının küme düşme ihtimali genç savunmacının kariyeri için tehlike gibi görünse de, yaz transfer döneminde yeni bir takıma imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Konuyla ilgili geniş bir habere kaleme alan BILD, Ozan Kabak’ın bonservis bedelini de açıkladı.

Almanların en yüksek tirajlı gazetesi, Stuttgart'ın küme düşmesi hâlinde takımdan ayrılması beklenen Ozan'ın sözleşmesinde tam 15 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi bulunduğunu yazdı. Haberde görece düşük olarak yorumlanan bu bonservis bedelinin Avrupa'nın dev kulüplerinin iştahını kabartacağının da altı çizildi.

  • Bundesliga’da 29 haftada topladığı 21 puanla 16. sırada bulunan Stuttgart, 15. basamakta yer alan Schalke 04’ün 6 puan gerisinde. Stuttgart’ın ligin bitimine 5 hafta kala küme düşmekten kurtulması zor görünüyor.