Ozan Tufan benini neden aldırdı?

Ozan Tufan dayanıklılık çalışıyor.
Ozan Tufan dayanıklılık çalışıyor.

Fenerbahçe'de formasından ayrı kalan Ozan Tufan'ın benini neden aldırdığı ortaya çıktı. Genç oyuncunun, farklı sağlık sorunlarına sebebiyet vermemesi için benini aldırdığı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Ozan Tufan’ın geçtiğimiz günlerde geçirdiği operasyon çok konuşuldu.

Ani bir kararla bıçak altına yatarak yüzündeki beni aldıran Ozan Tufan’ın bu ameliyata neden girdiği ortaya çıktı. Yüzündeki benin son dönemde büyümesinin ardından doktoru tarafından uyarılan 23 yaşındaki futbolcu, farklı sağlık sorunlarıyla karşılaşma tehlikesiyle karşı karşıya gelince operasyonu kabul etti.

Ozan Tufan'ın benini aldırdıktan sonraki görüntüsü.
Ozan Tufan'ın benini aldırdıktan sonraki görüntüsü.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Ozan Tufan’ın sosyal medyada hakkında yapılan espri ve capsler sebebiyle benini sildirdiği öne sürülmüştü.

GERİ DÖNEBİLECEK Mİ?

Fenerbahçe’de Jailson’un aldığı 8 maçlık cezanın ardından affedilmesi gündeme gelen Ozan Tufan, kendi geleceğini belirleyecek. Sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damien Comolli, genç futbolcunun kalitesine dikkati çekmiş ve açık kapı bırakmıştı.

  • "Onunla gelecek hafta konuşacağım. Ozan, çok yetenekli ve oynamak istiyor. Onun kariyeri kendi ellerinde açıkçası. Yeteneği var ama buna kendi karar verecek."

OZAN TUFAN KİMDİR?

Ozan Tufan, maden işçisi baba, bir erkek kardeş ve ev hanımı bir anneye sahiptir. Şu anda kariyerine Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da orta saha mevkinde görev yaparak devam etmektedir.

Ozan Tufan henüz 10 yaşındayken okul takımı maçlarında oynadığı dönemlerde, Bursaspor alt yapı sorumlularının izlemesiyle keşfedilmeye başlandı. 2005 yılında Bursaspor alt yapısına alınan Ozan, 2007 yılında eğitimine devam ettiği Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazandı. Turnuvada 9 gol atarak gol kralı olan başarılı orta saha oyuncusu, ilk yükselişi de burada oldu.

Ozan Tufan, Bursaspor idmanında...
Ozan Tufan, Bursaspor idmanında...

İlk profesyonel sözleşmesini 2012 senesinde Bursaspor ile imzalayan Tufan, ilk golünü Kups'a karşı attı. Maçın 63. dakikada oyuna giren Tufan, bu maçta attığı golü sonrası Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu unvanına da sahip oldu. 2012-15 yılları arasında forma giydiği Bursaspor'da toplam 66 maça çıkan orta saha oyuncusu Tufan, 5 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2015 senesinde Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, 2014'ten bu yana Türkiye A Milli Futbol Takımının vazgeçilmezi olmuştur.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#patience 🙏🏻

Ozan Tufan (@ozan)'in paylaştığı bir gönderi ()