Ozan Tufan hüngür hüngür ağladı: Transferin perde arkası

Ozan Tufan
Ozan Tufan

Crytal Palace'a transferi son anda iptal olan Ozan Tufan'ın havaalanından eve dönüşte hüngür hüngür ağladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, transferin son günüde Ozan Tufan için Crystal Palace ile 7 milyon avro satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmıştı.

Milli futbolcu İngiltere’ye gitmek üzere 10:40 uçağına bilet aldı, saat 08.00'de vizesi geldi... Havalimanı yolunda Crystal Palace'ın transferden vazgeçtiği haberi gelince Ozan Tufan gözyaşlarına hakim olamadı.

AYKUT KOCAMAN YENİDEN GÖRÜŞECEK

Bu haberin ardından büyük bir çöküntü yaşayan ve morali oldukça bozuk olduğu görülen Ozan Tufan'ı sevindirecek haber teknik direktör Aykut Kocaman'dan geldi.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Antalya kampına götürmediği oyuncusu ile yeni bir görüşme yapacağı ve son kararını vereceği öğrenildi. Kocaman, 5 ay futboldan uzak kalmaması adına 22 yaşındaki yıldızın affına sıcak bakıyor.

SAKO SAKATLANINCA TRANSFER YATTI

Transfer döneminin en şanssız ismi olan Ozan Tufan nasıl oldu da Crystal Palace'ın kapısından döndü? İki kulüp yukarıda belirttiğimiz şartlar dahilinde anlaştı ancak aynı saatte oynanan Crystal Palace-West Ham maçında, Crystal Palace'ın Malili hücum oyuncusu Bakary Sako 41. dakikada sakatlanarak sahayı terk etti.

Crystal Palace menajeri Roy Hodgson; Eğer Sako'nun sakatlığı uzun süreli olursa, onun yerine oyuncu almalıyız" açıklamasını yaptı. Sakho’dan kötü haber gelince Crystal Palace transferden vazgeçti.