Hull City'de Ozan Tufan'a tepki!

Ozan Tufan
Ozan Tufan

Hull City'nin kötü gidişatından sonra eleştirilerin yönü Shota Arvaladze'nin ardından Ozan Tufan'a çevrildi. Gürcü hoca ile yolların ayrılmasından sonra İngiliz taraftarlar bu kez Türk futbolcuya tepki gösterdi.

İngiltere kariyeri oldukça iyi başlayan Ozan Tufan, son haftalarda takımda eleştirilen isimlerin başında geldi. Shota Arveladze'nin görevine son verilmesinin ardından taraftarlar, Ozan Tufan'la ilgili bir anket başlattı.

Son yenilgi sonrası oklar Ozan Tufan'a döndü

Hull City'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Championship'teki konum 20'nci sıraya kadar geriledi. Hull City'nin bu mağlubiyetlerine son olarak Luton maçı eklendi.

Ozan Tufan'ın gösterdiği performans Hull City taraftarlarını kızdırdı. Ajansspor'un haberine göre; Ozan Tufan'ın oyunu sonrası İngiliz basını tecrübeli futbolcuya düşük not verdi.

Sakatlıktan sonra düzelemedi

Championship kariyerine hızlı başlayan Ozan Tufan attığı gollerle dikkat çekerken, Ligin 5'inci haftasında oynanan West Bromwich maçında yaşadığı sakatlık sonrası bir daha toparlanamadı.

Hull City'nin kendi sahasında Luton'a 2-0 kaybettiği maçta şans bulan Tufan 90 dakika sahada kaldı. İngiliz basını performansı için futbolcuya maçtaki en düşük not olan 4.3'ü verdi. Sosyal medyadan büyük tepki gören Ozan Tufan için bir Hull City taraftar medya hesabı anket açtı. Ankete katılanların yüzde 90'ı Ozan Tufan'ın performansını beğenmedi.