Özat'tan Güneş'e sert cevap: Biz de masaj masası verdik!

Özat'tan Güneş'e sert cevap: Biz de masaj masası verdik!
Özat'tan Güneş'e sert cevap: Biz de masaj masası verdik!

Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final rövanş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Şenol Güneş'in ilk maçta yaptığı "Gençlerbirliği'ne 10 çift ayakkabı verdik" açıklamasına cevap verdi. Özat, "Biz de masaj masası gönderdik, bunun lafını yapalım" dedi.

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Ümit Özat, ilk maçta başlayan "Krampon" polemiğini devam ettirdi. Özat, Şenol Güneş'le yaşadığı gergin diyalog hakkında konuşurken kendilerinin de masaj masası gönderdiklerini açıkladı.

Şenol Güneş ile yaşanan gerginliğe değinen Ümit Özat, şöyle konuştu: 
"Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj masasını istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım."
Şenol Güneş ile yaşanan gerginliğe değinen Ümit Özat, şöyle konuştu: "Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj masasını istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım."

🤔 Ümit Özat yine bir gün mütevazı...

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()