Özer ve Mihriban Hurmacı davasına gelişme! 20 milyon TL istiyor

Özer ve Mihriban Hurmacı
Özer ve Mihriban Hurmacı

Geçtiğimiz aylarda gündeme düşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara şiddet gördüğünü açıklayan Mihriban Hurmacı'nın görüntüleri kan dondurmuştu. Boşanma sürecinde oluşan çiftin davasında yeni gelişmeler var.

Mihriban Hurmacı, geçen ay barıştığı eşinin kendisini darp ettiğini ileri sürdü. Futbolcudan şikâyetçi olan Mihriban Hurmacı, Aile Mahkemesi’ne de başvurarak 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Özer Hurmacı da 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Mihriban Hurmacı’ya tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsini istedi.

Tarafların karşılıklı şikâyeti üzerine savcılık tarafından ceza davası açıldı. İddianamede Mihriban Hurmacı’nın 1 yıldan 5 yıla kadar, Özer Hurmacı’nın ise 1 yıldan 6 aya kadar hapsi istendi.

Hürriyet'in haberine göre; Mihriban Hurmacı, İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Serkan Toper aracılığıyla çekişmeli boşanma davası açtı.

  • Eşinden 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira da manevi tazminat isteyen Hurmacı, 3 çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Hurmacı ayrıca davaya gizlilik ve yayın yasağı talebinde de bulundu.

Ne olmuştu?

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor ’da da top koşturan Özer Hurmacı’nın eşi Mihriban Hurmacı, aralarında yaşanan tartışma sonrası futbolcunun kendisini darp ettiğini iddia etti.

Yüzünün ve ellerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Mihriban Hurmacı, "Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!" ifadesini kullandı.