Passolig uygulaması artık finallerde de olacak

Passolig
Passolig

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Passolig uygulamasının tüm finallerde geçerli olacağını açıkladı.

Atiker Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olayların ardından Passolig’in kupa maçlarında da uygulanma kararı aldı.

Kazancı Gaziantep’te yaptığı basın açıklamasında, Passolig uygulamasının artık kupa maçlarında da hayata geçirileceğini söyledi. Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynana Süper Kupa finalini hatırlatan Passolig Genel Müdürü, "Biliyorsunuz 3 tane final var. Süper Kupa finali, Türkiye Kupası finali ve TFF 1.Lig playoff finali. Şimdiye kadar sadece playoff finalinde passolig uygulaması vardı. Ancak son Süper Kupa müsabakasında çıkan olaylar neticesinde bundan sonraki her iki finalde de passolig uygulaması olacak. Sahada bir takım görmek istemediğimiz görüntüler oldu. Passolig tespit işini kolaylaştıran bir uygulama. Sahaya bıçak atan taraftarlar olduğunu gördük" dedi.

Kazancı Gaziantep'te bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Passolig uygulamasının finallerde de yürürlüğe girmesiyle finallerde yaşanan bu tip olayların tespitinin kolaylaşacağını belirtirken , Passolig kart konusunda güncel veriler ve hedefler hakkındaki bilgileri paylaştı.

Gaziantep'te Passolig kart sahibinin arttığına dikkati çeken Ceyhun Kazancı, "7 bin 300 olan kart sayısı şu anda 15 bine çıktı. İki takımı olan bu şehir Süper Lig'de olmalı. Önümüzdeki senelerde bu gerçekleşirse Passolig kart sahipleri daha da artacaktır." diye konuştu.