Pato'dan flaş paylaşım: Galatasaray taraftarı çıldırdı

Pato paylaşım Göztepe
Pato paylaşım Göztepe

Herkes Göztepe sanıyordu ancak...

Çin ekiplerindenforması giyen Alexandre Pato, Türk futbolseverleri heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

İsmi son olarak Süper Lig’in yeni takımı Göztepe ile anılan Brezilyalı oyuncu, kişisel Twitter hesabından “aslan emojisi” paylaştı. Alexandre Pato’nun bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Bir grup taraftar Pato'nun, renklerinden dolayı Göztepe ile Galatasaray'ı karıştırdığını düşünürken, bir grup ise Galatasaray'a sinyal olarak yorumladı.

Ngando, Castro,Selçuk Şahin, Gouffran, Scarione, Rotman, Ghilas, Muhammed Enes ve Sabri Sarıoğlu gibi isimlere imza attıran sarı kırmızılı ekibin, Brezilyalı yıldız ile temasa geçtiği iddia edilmişti.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in, Pato transferini büyük bir tanıtım olarak gördüğü ve forma ile bilet satışlarından maliyetin çıkarılacağına inandığı öne sürülmüştü.

Haberde ayrıca, menajeri İstanbul'a gelen yetenekli oyuncu için Göztepe’in 4 milyon avro bonservis bedeli ya da 1 milyon avro kiralama ödemeye hazır olduğu belirtilmişti.

Kariyerinde Milan ve Chelsea gibi takımların yanı sıra Brezilya milli takımının da formasını giyen Pato'nun da Çin'den ayrılmak istediği biliniyor. Pato, Çin Süper Ligi'nde bu sezon 16 maçta 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.