Patrice Evra'nın unutamadığı Ronaldo anısı

​Patrice Evra'nın unutamadığı Ronaldo anısı
​Patrice Evra'nın unutamadığı Ronaldo anısı

Bir dönem Manchester United'da Cristiano Ronaldo ile birlikte ter döken Patrice Evra, Portekizli yıldızla ilgili unutamadığı bir anısı anlattı.

2018 Dünya Kupası boyunca İngiltere'de yorumculuk yapan Fransız futbolcu Patrice Evra, Manchester United'dan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile yaşadıkları ilginç bir anısını anlattı.

İngiliz kanalında yayınlanan programda Dünya Kupası hakkında değerlendirmelerde bulunan tecrübeli futbolcu, konunun eski takım arkadaşı Ronaldo'ya gelmesinin ardından ikilinin arasından geçen komik bir olayı canlı yayında paylaştı.

Arşiv
Arşiv

"Size çok değerli bir tavsiye vereceğim" diyerek sözlerine başlayan Evra, Ronaldo ile arasında geçen anıyı şöyle anlattı:

  • "Eğer Ronaldo sizi evine davet ederse sakın gitmeyin. Bir gün antrenmandan sonra beni yemeğe çağırdı. Çok yorgun olmama rağmen kabul ettim. Eve gittiğimde masada tavuk, marul ve su vardı. Bunun sadece bir başlangıç olduğunu ve asıl yemeğin sonradan geleceğini düşünmüştüm. Ancak bundan başka bir şey getirmedi. Kendisi yemeğini yedi ve kalkıp topla oynamaya başladı. Ben ise aç kaldım."