Pena, Galatasaray'da mı kalacak? İspanya'dan haber var

Galatasaray'ın, Pena'nın bonservisini alabileceği iddia edildi.
Galatasaray'ın, Pena'nın bonservisini alabileceği iddia edildi.

Galatasaray'ın ocak ayında Barcelona B'den kiraladığı Inaki Pena'nın, gelecek sezon da Galatasaray'da oynama ihtimali doğdu. Avrupa Ligi'nde Barcelona'ya karşı iyi performans sergileyen 23 yaşındaki kalecinin, Barça'nın gözüne girdiği ve gelişimini sürdürmesi için önümüzdeki sezon da Galatasaray'da kalabileceği iddia edildi.

Galatasaray, Barcelona'ya elendi ama Pena'nın performansı İspanyolların dikkatini çekti. 23 yaşındaki file bekçisi, önümüzdeki sezon da Galatasaray forması giyebilir.

İspanya basını, iki Barcelona maçında da iyi performans gösteren Pena'nın, gelişimini sürdürebilmesi için Galatasaray'da kalmaya devam edebileceğini yazdı. Hatta Galatasaray tarafından bonservisinin alınabileceği iddia edildi.

Barcelona merkezli Sport gazetesinin haberine göre, Galatasaray yaz transfer döneminde Pena'nın bonservisini soracak. İki kulüp başkanının Barcelona'da ve İstanbul'da iyi bir samimiyet kurmasının Galatasaray için avantaj olabileceği yorumu yapıldı. Haberde, Pena'nın önceliğinin Barcelona'ya dönmek olduğu savunuldu.

Muslera'yı yedek bıraktı

Fernando Muslera sakatandığı için devre arasında transfer edilen Inaki Pena, Muslera iyileşmesine rağmen kaleyi devretmedi. Özellikle ilk Barcelona maçında çok iyi bir performans sergileyen İspanyol kaleci, sarı kırmızılı formayla 8 maça çıktı ve 11 gol yedi. Pena, sadece İspanya'daki Barcelona maçında kalesini gole kapatabildi.