Pep Guardiola: "Artık ben de Galatasaray’ı destekleyeceğim"

Torrent ve Guardiola
Torrent ve Guardiola

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, görüntülü görüştüğü Pep Guardiola’dan eski yardımcısı Domenec Torrent’i dinledi, doğru kararı verdiğine ikna oldu. Guardiola, Galatasaray'ı destekleyeceğini de söyledi.

Galatasaray’ın Domenec Torrent tercihi kamuoyunda sürpriz olarak yorumlansa da arka planda yoğun bir çalışma olduğu biliniyor.

Büyük bir çaba sonrası geldi
Büyük bir çaba sonrası geldi

Başkan Burak Elmas ve ekibi, Torrent'i ilk etapta Fatih Terim'e yardımcı olması için düşünüyordu. Daha sonra Terim'le yolların ayrılması gündeme geldi. Elmas'ın önünde zor bir karar vardı. İspanyol çalıştırıcı, Galatasaray'ı devralmaya hazır mıydı? Burak Elmas ekibiyle son sözü söylemeden, onu en iyi tanıyan isme sordu; Man.City menajeri Pep Guardiola'ya…

Yardımcısı hakkında konuştu
Yardımcısı hakkında konuştu

“Disiplinli ve çalışkan"

Domenec Torrent, Guardiola ile 2007'de başlayan ve 11 yıl süren yol arkadaşlığında onun adeta sağ kolu haline gelmişti. Burak Elmas, Pep Guardiola ile ‘Zoom' üzerinden Torrent'in özelliklerini ve yapabileceklerini konuştu. Dünyanın en iyi aktif teknik adamı olarak gösterilen ‘Pep', eski yardımcısı için “Çok önemli bir taktisyen. Disiplinli ve çalışkan. ‘Dome' kesinlikle doğru tercih olacaktır. Maçlarını izleyeceğim. Artık ben de Galatasaray'ı destekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

  • Bu sözler, Elmas'ı doğru ismi seçtiğine ikna etti.