Nicolas Pepe, neden Trabzonspor'u seçtiğini açıklıyor

​Nicolas Pepe
​Nicolas Pepe

Trabzonspor'un 1 yıllığına kadrosuna kattığı sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe, imza töreninde yaptığı açıklamada kendisiyle başka Türk takımlarının da ilgilendiğini söyledi. İşte açıklamalar...

Trabzonspor'un yeni transferi Nicolas Pepe imza töreninde açıklamalarda bulundu.

İşte o sözler...

Hangi pozisyonlarda oynayabildiğini açıklayan Pepe, "Hücum bölgesinde her yerde oynayabilecek bir oyuncuyum ama tercih ettiğim pozisyon sağ açık." ifadelerini kullandı.

'Baskı hissediyor mu?' sorusu üzerine konuşan tecrübeli oyuncu, "Taraftarların beklentisi, benim üzerimde baskı yaratabilecek bir şey. Ama bu benim için sadece ilk gün baskısı. Bu baskı beni yükselttikçe, bu taraftarın sevgisine dönecektir. Bu da benim bu forma için savaşmamı sağlayan şey olacaktır." dedi.

"Benimle ilgilenen başka Türk takımları da vardı"

Başka Türk takımlarının ilgilendiğini açıklayan Fildişili oyuncu, "Basında da yer aldığı üzere benimle ilgilenen başka Türk takımları da vardı. Ama Trabzonspor ile ilgili farkı yaratan şey; başkan, asbaşkan ve antrenör ile alakalıydı. Özellikle asbaşkanımız, benimle görüşmek için yolculuk yaptı. Kulübün projesini bana açıkladı. Bunu reddedemezdim." ifadelerini kullandı.

Taraftara mesajını ileten Nicolas Pepe, "Taraftarımıza bana olan tavırlarından dolayı çok teşekkür ederim. Onlara Beşiktaş maçında inşallah yanıt verebilirim, güzel bir teşekkür edebilirim." dedi.