Perotti'den sakatlık açıklaması

Diego Perotti, sakatlığının ciddi olmadığını açıkladı.
Diego Perotti, sakatlığının ciddi olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Perotti, sakatlığı hakkında açıklamada bulundu. Arjantinli oyuncu, durumunun ciddi olmadığını ve 1 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Roma'dan kadrosuna kattığı Diego Perotti, sarı-lacivertlilere transfer sürecinden, sakatlık durumuna, oynamak istediği mevkiden, seçtiği forma numarasına kadar birçok soruya cevap verdi. Arjantinli yıldızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

"Takımın kapasitesi yüksek"

  • "Burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'ye katılmak mutluluk verici. Tecrübemle takımıma katkıda bulunacağım. Takımın kapasitesi geniş ve yüksek. Bu sene başarılı olacağız."

"Emre Belözoğlu sorularımı çok iyi cevapladı"

  1. "Emre Belözoğlu ile internet üzerinden görüntülü olarak iki kez konuştuk. Fenerbahçe'ye gelmemi çok istedi. Benim de sorularım oldu. Hepsini çok iyi bir şekilde cevapladı. Sonra sözleşme detayları üzerine konuştuk. 2-3 günde her şey netleşti ve buraya geldim."

"Cengiz Ünder'le konuştum"

  1. "Cengiz'le konuştum. Şehir ve takım hakkında bilgiler aldım. Burada oynayan Güney Amerikalı arkadaşlarımla da konuştum. Onlarla da konuşunca şüphem kalmadı. Sosa ile de konuştum. Roma'dan buraya gelmek zor bir karardı ancak burada olmaktan gerçekten çok mutluyum."

Diego Perotti ve Cengiz Ünder, Roma'da birlikte forma giydi.
Diego Perotti ve Cengiz Ünder, Roma'da birlikte forma giydi.

"Sakatlığım çok önemli değil"

  1. "Sakatlanma riski futbolda var bunu bilerek oynuyorum. Yaş ilerledikçe bu risk artıyor veya geri dönüşü uzatabiliyor. Sakatlığım çok önemli değil, kas sakatlığı. 1 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabilirim. Takıma her şeyimi verip başarılı olmak istiyorum."

"Fenerbahçe-Galatasaray derbisini duymuştum"

  1. "Burada, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini, mücadelesini daha önce duymuştum. Kariyerimde birçok derbilerde bulundum. Bunlar futbolda güzel şeyler. Ben hala mücadeleciyim, hırsım yüksek ve Fenerbahçe için elimden gelen her şeyi yapacağım.