Petr Cech müzik dünyasına adım attı

Çek kaleci Petr Cech, futbola veda ederken, müziğe merhaba diyecek.
Çek kaleci Petr Cech, futbola veda ederken, müziğe merhaba diyecek.

▬ Arsenal forması giyen ve sezon sonunda futbolu bırakacak olan Çek file bekçisi Petr Cech, müzik dünyasına adım attı.

▬ Baterist olduğu bilinen tecrübeli eldiven, Queen'in eski bateristi Roger Taylor'la bir single çalışması çıkarmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Çek kaleci Petr Cech, sezon sonunda futbol kariyerine nokta koyacağını açıklamıştı.

Tecrübeli eldiven, futbol dışında bir başka tutkusu olan müziğe yöneliyor. The Sun'da yer alan habere göre Cech, İngiliz grup Queen'in eski bateristi Roger Taylor ile bir single çalışmasına imza attı. Albümün adının "That's football" olacağı bildirilirken, parçanın yakın zamanda indirebileceği açıklandı.

Petr Cech'in futboldan sonra müzik dünyasına adım atması akıllara bu camiadan müziğe ilgi duyan diğer isimleri getirdi.

İşte futbol ve müziği iç içe yaşayan o isimler

Pablo Osvaldo

Son olarak Southampton forması giyen Arjantinli futbolcu Pablo Daniel Osvaldo, 2016 yılında müzik kariyeri için futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Kaka Leite

Uzun yıllar formasını giydiği Milan'da yıldızlaşan Brezilyalı eski futbolcu Kaka, eski eşine yazdığı şarkıda düet yaparak bir klip çekmişti.

David Villa

İspanyolların en golcü ismi David Villa, bir yardım kuruluşu için Ana Torroja ile "Insurreccion" adlı şarkıyı seslendirmişti.

Sergio Ramos

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, İspanya'da katıldığı bir televizyon programında gitar çalarak, futbol dışındaki yeteneklerini sergilemişti.

Ronaldinho

Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho, bir rap şarkısında Joao Lucas'e eşlik etmiş ve bir de video klip çekmişti.

Slaven Bilic

Beşiktaş'ın eski Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic de müziğe olan tutkusuyla tanınan isimlerden. Tecrübeli antrenör, elektronik gitar performansıyla Rawbau adlı grubuyla rock besteleri yapmıştı.

Ümit Davala

Listenin en tanıdık ismi eski milli futbolcu Ümit Davala. Yaptığı rap şarkısına klip çeken Galatasaray yardımcı antrenörü Davala, parçasını Kayahan'ın "Bizimkisi bir aşk hikayesi" adlı şarkısıyla harmanlamıştı.

Bonus: Emre Gönlüşen

Renkli kişiliği ile bilinen futbol spikeri Emre Gönlüşen de müzik tutkusunu sonuna kadar yaşayanlardan. Gönlüşen, gitar ve piyano çalabiliyor.