Phillip Cocu'nun kader maçı!

Phillip Cocu
Phillip Cocu

Fenerbahçe'nin başında çıktığı 8 resmi maçta yalnızca 2 galibiyet alan Phillip Cocu'nun geleceği için kritik günler başladı. Hollandalı teknik adam, Beşiktaş derbisinde alınacak olası bir mağlubiyet neticesinde görevinden alınabilir.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, arka arkaya aldığı başarısız sonuçlarla kredisini tüketmeye devam ediyor. Son olarak UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’e 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Hollandalı teknik adamın geleceği şimdiden tartışılır hale geldi.

Phillip Cocu’nun koltuğunun ciddi şekilde sallanmasının ardından akıllara, Başkan Ali Koç’un geçtiğimiz günlerde FB TV’de yayınlanan Camiaya Sesleniş isimli programda yaptığı açıklamalara geldi. Koç, büyük bir facia yaşanmaması halinde Phillip Cocu ile yola devam edeceklerini belirtmiş ancak işlerin ters gitmesi durumunda da Ocak ayında yolların ayrılabileceğinin sinyallerini vermişti.

  • Phillip Cocu için devre arasına kadar tahammülümüz var. Olağanüstü bir durum olmadıkça göndermeyi düşünmüyorum.

Phillip Cocu & Ali Koç
Phillip Cocu & Ali Koç

Tüm bu gelişmeler doğrultusunda bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisinin Phillip Cocu’nun kader maçı olması bekleniyor. Kadıköy’de alınacak olası bir mağlubiyet, Hollandalı teknik adamı yolun sonuna bir adım daha yaklaştıracak. Puan ya da puanlar alınması ise yeni bir başlangıç olarak kabul edilecek.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 24 Eylül Pazartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi saat 21:00'dan itibaren beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📊 Phillip Cocu'nun kredisi tükeniyor mu?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()