Pirlo ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Pirlo ile anlaşma sağlayarak imza attıran Fatih Karagümrük yönetimi, İtalyan teknik adamla yapılan görüşmelerde güçlü bir kadro kurulacağının sözünü vermişti. Karagümrük yöneticileri, ilk olarak Fenerbahçe'den Jose Sosa'yı kadrosuna katarak transfer sezonuna iyi bir giriş yapmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu öncesi ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'yu takımın başına getirerek yeni sezonun ilk bombasını patlatan Fatih Karagümrük'te, gözler şimdi ise transfere çevrilmiş durumda.

Pirlo ile yapılan görüşmelerde güçlü bir kadro kurulacağının sözünü veren Fatih Karagümrük yönetiminin, İtalyan hocaya daha önce kendilerine menajeri aracılığıyla önerilen Jose Sosa ismini sunduğu öğrenildi.

  • Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki Sosa'nın transferini Pirlo'nun değerlendirmeye aldığı belirtiliyor.

36 yaşındaki Jose Sosa'yı Milan formasıyla İtalya'dan tanıyan Andrea Pirlo'nun deneyimli futbolcuya hem tecrübesi hem de kalitesi sebebiyle sıcak baktığı gelen haberler arasında.

En büyük koz: İstanbul

Şu anda İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Sosa'nın Karagümrük'ün yanı sıra Süper Lig'den diğer İstanbul kulüpleriyle de temas halinde olduğu öğrenildi.