Premier Lig devi, Attila Szalai'yi istiyor

Attila Szalai
Attila Szalai

İngiliz basını, Premier Lig kulübünün Attila Szalai için sezon sonunda harekete geçeceğini iddia etti.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 24 yaşındaki savunmacı, hem sarı lacivertli formayla hem de Macar Milli Takımı'nda gösteridiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı.

Devler peşinde
Devler peşinde
  • Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Chelsea başta olmak üzere İtalya ve İspanya'dan da birçok takımın ilgilendiği Attila Szalai'yi beklediği bonservis bedeli gelmediği takdirde satmama kararı almıştı.

West Ham da masada

İngiliz basınında yer alan ve Ajansspor'un derlediği habere göre; Premier Lig ekibi West Ham United, teknik direktörü David Moyes'e flaş bir transfer sözü verdi.

Birçok takım masada
Birçok takım masada

İngiltere'de sezonun sürpriz takımları arasında yer alan ve ligde 4. sırada bulunan West Ham, ligi bu sıralamada bitirirse gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. İngiliz ekibi, bu ihtimali göz önünde bulundurarak gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başladı.

West Ham yönetimi teknik patronu David Moyes'e Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki Macar stoperi Attila Szalai transferi için söz verildi. İngiliz ekibi yaz döneminde genç stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.