Fabri, Fulham'a çok yakın

Fabricio Agosto Ramirez
Fabricio Agosto Ramirez

Tosic’i Çin’e, Mtrovic’i de Club Brugge’a satan Beşiktaş, Fabri için de Fulham’la görüşmelere başladı. Siyah beyazlılar, bu transferden 6 milyon avro bonservis elde etmeyi planlıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde İspanyol kalecinin yerine düşünülen isim ise Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisi Ospina.

Transfer döneminde genç oyuncularla kadrosunu takviye eden Beşiktaş, gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye devam ediyor. Tosic’i sezon bitimiyle birlikte Çin’e satan siyah beyazlılar, son olarak Matej Mitrovic’in transferi konusunda da Belçika’nın Club Brugge takımıyla anlaştı. 2 sezon önce Deportivo’dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen kaleci Fabri'ye de Premier Lig'den talip çıktı. Fulham'ın, İspanyol kalecinin transferi için siyah beyazlı yönetimle el sıkıştığı belirtildi.

Fabricio Agosto Ramirez
Fabricio Agosto Ramirez

Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İspanyol kaleci için Fulham 3,5 milyon avro teklif ederken, siyah beyazlı yönetim buna karşılık 8 milyon avro talep etti.

İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonucunda, 6 milyon avro üzerinde mutabık kalındığı ve anlaşıldığı aktarıldı.

FABRI'NİN YERİNE OSPİNA

Fabri’nin İngiltere'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, Beşiktaş, bu futbolcudan doğacak olan boşluğu Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisi Ospina ile doldurmanın peşinde.

David Ospina
David Ospina

Ancak Ospina için Napoli ve Sevilla’nın da devrede olması, bu transferi zora sokuyor.