PSG'de futbolcular Mbappe'den şikayetçi

Mbappe
Mbappe

Paris Saint Germain'de futbolcuların Kylian Mbappe'nin verdiği bir röportajda kulübe ve takıma yönelik sözlerinden dolayı şikayetçi olduğu belirtildi. İşte açıklamaları...

Fransa Ligue 1'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve yeni sezona Luis Enrique yönetiminde hazırlanan Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi çözülmüş değil. Fransız yıldız France Football'a yaptığı açıklamalarda; kulübün futbolculara bireysel gelişimde yardımcı olmadığını ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlıkla ilgili artık bir sınıra ulaşıldığını söylemişti.

Şampiyonlar Ligi'nde istenilen sonuçların elde edilememesindeki sebeplerin takımı oluşturanlar tarafından açıklanması gerektiğini söyleyen Mbappe, futbolcuların ellerinden geleni yaptığını söyledi.

6 oyuncu Mbappe'den rahatsız

Mbappe'nin yapmış olduğu açıklamaların ardından sosyal medya üzerinden bazı taraftarlar eleştirilerde bulunurken mevcut durumdan futbolcuların da rahatsız olduğu belirtildi.

Athletic'te yer alan haberde; 6 futbolcunun Mbappe'nin açıklamalarıyla iglili kulübün başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye şikayette bulunduğu aktarıldı.

Mbappe'ye transfer mektubu

Paris Saint Germain'le kontratı gelecek yaz sona erecek Kylian Mbappe'ye Real Madrid'in ilgisi sürüyor. Real Madrid'in gelecek yaz için Mbappe'yle anlaşmaya vardığı iddia edilirken Paris Saint Germain'in bu durumdan rahatsız olduğu ve Fransız yıldıza 3 sayfalık bir mektup göndererek kulübe zarar verdiği belirtilmişti.

Luis Enrique'nin imza töreninde Mbappe'nin transfer durumu ve geleceğine ilişkin konuşan Nasser Al Khelaifi, "Dünyanın en iyi oyuncusu takımdan bedava ayrılamaz. Gitmek istediğini gördüğümde şok oldum. Onun kalmasını istiyoruz. 2 hafta içinde karar vermek zorunda, 2 haftayı geçemez. Kimse kulüpten büyük değil." ifadelerini kullanmıştı.