PSG'de "Ninja Kaplumbağa" krizi

Neymar, Kylian M'bappe ve Dani Alves
Neymar, Kylian M'bappe ve Dani Alves

Dünya Kupası'nda Fransa forması ile oldukça başarılı bir performans sergileyen Kylian M'bappe'nin annesi, oğlunun Ninja Kaplumbağa lakabından rahatsız olduğunu açıkladı.

Fransa forması ile 19 yaşında ilk büyük turnuvasına katılan Kylian M'bappe, takımına verdiği katkıyla bir kez daha geleceğin süperstarı olacağını ispatladı. Genç yıldızın annesine ulaşan İspanyol basını, oldukça ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Fransız yıldızın annesi, oğlunun sürekli Ninja Kaplumbağa Donatello'ya benzetilmekten rahatsız olduğunu, özellikle bu konuda en çok PSG'den takım arkadaşları Dani Alves ile Neymar'a kızdığını açıkladı.

Arşiv
Arşiv

Fransa'nın Arjantin karşısında 4-3'lük galibiyetinde M'bappe'nin 2 gol atarak büyük katkı sağlamasının ardından Dani Alves sosyal medya'dan Donatello fotoğrafı paylaşmıştı. Geçen sezon PSG'li bir başka yıldız Thiago Silva da M'bappe'ye kaplumbağa maskesi hediye etmişti.

Arşiv
Arşiv

Bu olayın ardından soyunma odasında Neymar ile M'bappe arasında tartışma yaşandığı ileri sürülmüştü.

Annesine göre M'bappe, şakanın maksadını aştığını, takım arkadaşlarının kendisine gereken saygıyı göstermediğini düşünüyor. Şubat ayında yaşanan kavganın ardından Neymar ile M'bappe ikilisinin halen konuşmadığı iddia ediliyor.

LIGUE 1 ✅🏆 @NeymarJr

Kylian Mbappé (@k.mbappe29)'in paylaştığı bir gönderi ()