Quaresma'dan Palabıyık açıklaması

Quaresma'dan Palabıyık açıklaması
Quaresma'dan Palabıyık açıklaması

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Karabükspor maçında Ali Palabıyık'la yaşadığı çarpışma sonrasında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Beşiktaş’ın deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada hakem Ali Palabıyık’la şiddetli bir şekilde çarpışan Ricardo Quaresma, 'Palabıyık’a bilerek çarptı' şeklinde çıkan iddialara resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Quaresma, bilerek çarpmadığını ve bunu Ali Palabıyık’ın da bildiğini söyledi. İşte Portekizli yıldızın yaptığı açıklama:

Arkadaşlar, son maçta olanlar hakkında konuşmak gerekirse; hakeme kasten çarpmadım, hakem de bunu biliyor ayrıca aramızdaki olay o anda çözüldü.

Ben bir profesyonelim, takımım için sahada elimden gelen her şeyi veririm. Bazen sahada hırsıma yenik düştüğüm olmuştur ama rakibe ve maçın hakemlerine saygımı korumaya çalışırım.

Yakın zamanda, sahada bir olay yaşandı. Bir kişi bıçakla sahaya girdive bu problemi ben çözdüm. Sonra sessizliğimi korudum. Futbol insanlar için eğlenceli bir aktivite olmalı. Bulunduğum her kulüpten arkadaş edindim ve böyle de yapmaya devam edeceğim. Herkesi kucaklıyorum.