İnegölspor'dan Sergio Ramos iddiası "Biz de şaşkınız!

Ramos
Ramos

PSG ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Sergio Ramos'un adı, birçok kulüple anılıyor. İspanyol savunmacıyla ilgili dünyaca ünlü bir internet sitesinde yer alan iddia sosyal medyanın gündemine geldi. İşte detaylar...

Sergio Ramos, PSG'de geçirdiği iki sezonun ardından takımdan ayrıldı. Bonservisini eline alan ve serbest oyuncu konumunda bulunan dünyaca ünlü stoperin adı birçok kulüple anılmaya başlamıştı. Ramos'un adı bu sefer de İnegölspor ile anıldı.

İnegölspor sürprizi

Süper Lig'den Beşiktaş'ın da ilgisinin olduğu iddia edilen Ramos için Transfermarkt'ın 'Güncel Söylentiler' kısmında 2. Lig Beyaz Grup ekibi İnegölspor'a transfer olasılığı %43 olarak gösterildi.

"Biz de şaşkınız"

Konu üzerine Haber Global'e konuşan Osman Sevim, "Biz de şaşkınız. Sergio Ramos ile İnegölspor’un adının yan yana gelmesi bizi çok mutlu etti. Gönül isterdi ki dünyaca ünlü bir futbolcuyu İnegölümüz’de hemşehrilerimize izletelim. Ama bu mümkün değil. Oynadığımız ligde kurallar gereğince yabancı oyuncu oynatamıyoruz. Ancak Sergio Ramos’u memleketimizde ağırlamak isteriz. Bu transfer söylentisi bile bizi mutlu etti. Hedefimiz İnegölspor’u önce 1. Lige sonra Süper Lig’e çıkarmak. Ondan sonra da dünyaca ünlü futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.