Real Madrid Başkanı Perez'in skandal ses kaydı... Beşiktaş'tan da bahsediyor

Real Madrid Başkanı Florentino Perez
Real Madrid Başkanı Florentino Perez

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları büyük ses getirdi. Perez, geçmiş yıllara ait telefon görüşmelerinde kulüp efsaneleri Casillas, Raul ve Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente Del Bosque'ye de hakaret ediyor.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, efsane futbolcular Casillas ve Raul hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı. Perez, 2006 yılına ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında iki futbolcudan 'sahtekar' diye bahsediyor.

"Tarihimizin en büyük hayal kırıklıkları!"

Perez, İspanya'da gündem olan ses kaydında iki futbolcu için "Real Madrid tarihinin en büyük sahtekarlarından biri Casillas, diğeri de Raul! Sahtekarlık deyince Raul ilk sırada gelir, Casillas da ikinci. Bunlar çok büyük benciller. Kulübü değil kendilerini düşünürler. Casillas, Real Madrid ayarında bir kaleci değil. Asla değil ve hiçbir zaman da olamayacak. Tarihimizin en büyük hayal kırıklıklarından biri. Problem şu ki, insanlar Iker'i çok seviyor, tapıyor, onunla konuşuyor ve çok savunuyor." ifadelerini kullanıyor.

"Ronaldo embesil, salak hasta!"

Perez'in sözleri bunlarla sınırlı değil. 2012 Ekim'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydında, o dönem Real Madrid'de oynayan Cristiano Ronaldo da Perez'in hakaretlerinden nasibini alıyor. Florentino Perez, Ronaldo için "O embesil. Bu çocuk tamamen salak, hasta! Normal olduğunu düşünüyorsunuz ama değil. Olsa böyle hareketler yapmaz" diyor.

Del Bosque ve Beşiktaş sözleri

Perez'a ait olduğu iddia edilen bir başka ses kaydında da hedef, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente Del Bosque. Florentino Perez, kariyerinde kulüp takımı olarak sadece Real Madrid ve Beşiktaş'ı çalıştıran; Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi, İspanya Milli Takımı ile de Dünya ve Avrupa şampiyonlukları yaşayan Bosque için "Herkes onun teknik direktör olmadığının farkında." şeklinde konuşuyor.

  • "Del Bosque gördüğüm en büyük yalan. Herkes onun teknik direktör olmadığının farkında. Ne antrenman yaptırmayı ne de taktikleri biliyor. O bir salak. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra kimseden teklif alamadı çünkü herkes bu durumun farkında. Del Bosque hakkında Beşiktaş başkanıyla (Yıldırım Demirören) konuşmanızı rica ediyorum ki size duygularını aktarabilsin. O bir teknik direktör değil. Onun döneminde takımı Luis Figo, Raul ve Fernando Hierro yönetiyordu. Zavallı Vicente sadece orada bulunuyordu."