Real Madrid'li futbolcular için ölüm tehlikesi: İspanya'da paniğe sebep olan keskin nişancı

İspanya'da Santiago Sanchez Ramirez isimli bir keskin nişancının, İspanya kraliyet ailesi, Real Madrid'li oyuncular ve üst düzey yöneticilerin sniperla çekilmiş görüntülerini sosyal medyada yayınlaması büyük paniğe neden oldu.

İspanya'da 'sahte' keskin nişancının "Kralı öldürdüğüm gün" başlığıyla yayınladığı fotoğraflar gündemi karıştırdı. Santiago Sanchez Ramirez isimli şahıs sosyal medya hesabı üzerinden sniperla çektiği; İspanya kraliyet ailesi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Cristiano Ronaldo ve takımın eski hocası Carlo Ancelotti fotoğrafları ülkeyi karıştırdı.

Ramirez çektiği fotoğrafları Real Madrid antrenmanına yolladı ve büyük bir paniğe sebep oldu. Amacının yalnızca ülkedeki güvenlik zaafını ortaya çıkarmak olduğunu söyleyen Ramirez, ateşli silah bulundurmaktan ve güvenlik açığını ortaya çıkarmaktan dolayı 9 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

Kraliyet ailesinin kaldığı otele giren ve orada fotoğraflar çeken Ramirez, İspanyol gazetesi El Confidencial'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Silahlarım bir bavuldaydı. Tamamen gerçekti. Polis kontrollerinden çok rahat geçtim. Tek yapmam gereken kimliğimi gösterip, otelime gidiyorum demekti. Kimse bana bir şey sormadı ve bütün gün oradaydım." İşte Ramirez'in sniperıyla çektiği o fotoğraflar;
Karim Benzema
Karim Benzema
Real Madrid eski teknik direktörü Carlo Ancelotti
Real Madrid eski teknik direktörü Carlo Ancelotti
Casillas ile çektirdiği selfie
Casillas ile çektirdiği selfie