Rekorlara doymayan sporcu Şahika Ercümen

Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, bir rekor daha kırdı.

Cumhuriyet'in 93. yılı sebebiyle Serbest Dalış Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, Kaş'da 93 metreye daldı.
Rekorunu geliştirdi

                                    Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, geçtiğimiz Cumartesi günü 110 metreye dalarak, Değişken Ağırlık Paletli kategorisinde en derine inen kadın olmuştu. 25 Ekim Salı günü de Değişken Ağırlık Paletsiz dalış kategorisinde tek nefesle 93 metreye dalarak, kendine ait ve 2 yıldır kırılamayan 91 metrelik Dünya Rekoru'nu geliştirdi.
Rekorunu geliştirdi Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, geçtiğimiz Cumartesi günü 110 metreye dalarak, Değişken Ağırlık Paletli kategorisinde en derine inen kadın olmuştu. 25 Ekim Salı günü de Değişken Ağırlık Paletsiz dalış kategorisinde tek nefesle 93 metreye dalarak, kendine ait ve 2 yıldır kırılamayan 91 metrelik Dünya Rekoru'nu geliştirdi.
“Nefesimi şehitlerimiz için tuttum”

                                    Elde ettiği sonuçtan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Şahika Ercümen “Atalarımızın büyük mücadeleler sonunda elde ettiği Cumhuriyetimizin 93.yılında, 93 metreye dalarak, ülkemizin huzuru için canını feda eden şehitlerimizi andık. Bugün hala nefes alabiliyorsak onlar sayesinde. Ayrıca ana sponsorumuz Globe Stone Dünya Taş'ın; maddi desteğe ek olarak her bir çalışanının, en az bir şehit çocuğuna, zorlukları aşma ve hayat hedeflerine ulaşma konusunda destek olduğu 'Turkuazın Çocukları Projesi'yle 100 şehit çocuğuna destek imkanı sunuldu. Nefesimi şehitlerimiz için tuttum ve şehit çocuklarımız da bugün burada benimleydi. Tüm sponsorlarıma, ekibime, basın mensuplarına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi.
“Nefesimi şehitlerimiz için tuttum” Elde ettiği sonuçtan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Şahika Ercümen “Atalarımızın büyük mücadeleler sonunda elde ettiği Cumhuriyetimizin 93.yılında, 93 metreye dalarak, ülkemizin huzuru için canını feda eden şehitlerimizi andık. Bugün hala nefes alabiliyorsak onlar sayesinde. Ayrıca ana sponsorumuz Globe Stone Dünya Taş'ın; maddi desteğe ek olarak her bir çalışanının, en az bir şehit çocuğuna, zorlukları aşma ve hayat hedeflerine ulaşma konusunda destek olduğu 'Turkuazın Çocukları Projesi'yle 100 şehit çocuğuna destek imkanı sunuldu. Nefesimi şehitlerimiz için tuttum ve şehit çocuklarımız da bugün burada benimleydi. Tüm sponsorlarıma, ekibime, basın mensuplarına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" dedi.