Resmi açıklama geldi: Fatih Terim ile görüşme yarın

​Resmi açıklama geldi: Fatih Terim ile görüşme yarın
​Resmi açıklama geldi: Fatih Terim ile görüşme yarın

Bosna Hersek Futbol Federasyonu yetkilileri, Galatasaray'ın da gündeminde olan Fatih Terim ile görüşeceklerini açıkladı.

Teknik Direktör Bazarevic ile yollarını ayıran Bosna Hersek Milli Takımı, yarın teknik direktörlük için Fatih Terim ile görüşecek. Bosna Hersek Futbol Federasyonu yetkililerince yapılan açıklamada Fatih Terim ile yarın İstanbul'da görüşüleceği belirtildi.

Görüşmeyi bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'în ayarladığı, ayrıca görüşmede Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz'ın da yer alacağı öğrenildi. Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Tarık Hodzic; Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirdi.

İstanbul'da Terim ile görüşeceklerini belirten Tarık Hodzic şu ifadeleri kullandı: "Federasyon, Fatih Terim gibi uluslararası çaptaki bir teknik direktörün finansal olarak ödemesini yapamaz ama tecrübeli çalıştırıcının görevi kabul etmesine neden olacak kaliteli bir takımımız var. Her şey yarın öğleden sonra gerçekleştirilecek görüşmeden sonra belli olacak."

Hodzic, milli takımın Terim ile "harika" başarılar elde edebileceğini vurgulayarak, "Terim, bilgi, karizma ve otoriteye sahip. Bu özellikler de milli takım için hayati şeyler. Onun teklifi kabul etmesi, milli takım için harika bir şey olur." ifadelerini kullandı.

Zafer Biryol yeniden gözaltına alındı