Reyes ve Frey'in alacağı ücret belli oldu!

Michael Frey
Michael Frey

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Diego Reyes ve Michael Frey'in alacağı ücretler belli oldu. Skorer'in haberine göre Reyes'in, yıllık 1.5 milyon avro alacağı iddia edilirken, Frey'in ise ilk sene 630 bin avro, ikinci sene 750 bin avro son iki sene ise 700 bin avro ücret alacağı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'de yaz transfer dönemine az bir süre kala Fenerbahçe, Diego Reyes ve Michael Frey'i renklerine bağladığını duyurmuştu. Diego Reyes'i bonservissiz olarak Porto'dan kadrosuna katan sarı lacivertlilerin, Michael Frey için 2,5 milyon avro Zürich'e fesih bedeli ödeyeceği belirtilmişti.

Fenerbahçe, iki oyuncunun da alacağı ücretlerle ilgili hiçbir açıklama yapmadı ancak, Skorer'in yapmış olduğu habere göre sarı lacivertlilerin, Meksikalı stoper Diego Reyes'e 3 yıllık anlaşma üzerinden senelik 1.5 milyon avro ödeyeceği söylendi.

İsviçreli golcü Michael Frey'e ise 4 yıllık anlaşma üzerinden ilk sene 630 bin avro, ikinci sene 750 bin avro ve son iki sene 700 bin avro ödeneceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin şampiyon olması halinde ve Türkiye Kupası'nı kazanması halinde iki oyuncuya da bonus vereceği ifade edildi.