Ricardo Quaresme personelle vedalaştı

Ricardo Quaresma adını tezahürat eden taraftarlara gülümsüyor.
Ricardo Quaresma adını tezahürat eden taraftarlara gülümsüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile yol ayrımında olan Ricardo Quaresma, bugün Ümraniye'deki kulüp personelleriyle vedalaştı. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerden ailesinin yanına gitmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş konuğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la 1-1 berabere kalarak zirve yarışının uzağında kalırken maçın 87. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Ricardo Quaresma ile Beşiktaş ayrılığa hazırlanıyor.

TRT Spor’un haberine göre Porto’ya dönmek isteyen Q7 ile yönetim arasındaki görüşmelerde sona gelindi. Quaresma’nın Erzurumspor maçında kırmızı görmesinin, Beşiktaş yönetiminin ısrarını kırdığı ifade edilirken tarafların anlaşması için pazarlık masasında 250 bin avroluk bir fark kaldı.

  • Öte yandan beIN SPORTS ise Portekizli yıldızın, Ümraniye'deki kulüp personelleriyle vedalaştığını öne sürdü.

Buna rağmen görüşmeyi yürüten Serdal Adalı’nın “mayısa kadar kal” teklifini reddeden 35 yaşındaki Portekizli yıldız ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Bu sezon ligde 9 asistle asist krallığında zirvede yer alan Quaresma, 24 resmi maçta 3 gol ve 12 asist kaydetti.