Rıdvan Dilmen, Emre Akbaba'nın kaç gol atacağını açıkladı

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 6-0 yendiği maçtan sonra çarpıcı bir iddia ortaya attı. Usta yorumcu, yeni transfer Emre Akbaba'nın sezon boyunca kaç gol atacağını açıkladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 6-0 sarı kırmızılar oldu.

Sarı kırmızılı taraftarlar, adeta bayram havasında müsabakayı takip ederken özellikle yeni transferlere ayrı ilgi gösterdi. Transfer süreci hayli sancılı geçen Emre Akbaba, performansı ve attığı 2 golle taraftarın takdirini toplarken futbol otoritelerinin de dikkatinden kaçmadı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Alanyaspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Dilmen'in Emre Akbaba ile ilgili değerlendirmeleri ise geceye damga vurdu.

Arşiv
Arşiv

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

  • "Emre Akbaba, Galatasaray'da 10 ila 20 gol arası atar. Top seni sevecek derler, şansa inanmam ama ararsan, zorlarsan sever. Şans diye bir şey yoktur. Allah çalışana verir. Oyuncu topa vuruyor. 3. gol öncesi. Yapma derken rakibe çarpıp Emre'ye geliyor. Bir bakıyorsun sekiyor, Galatasaraylı oyuncuya geliyor."

🦁 Emre Akbaba, Galatasaray formasıyla ilk golünü eski takımı Alanyaspor'a attı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()