Rıdvan Dilmen: Galatasaray 1 puan alır

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'a 4-0 mağlup olan Galatasaray hakkında iddialı yorumlarda bulundu. Sarı kırmızılı ekibin kadro yetersizliğinin altını çizen Dilmen, Galatasaray'ın Devler Ligi gruplarında 1 puan alacağını öne sürdü.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Trabzonspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olduğunu maçın ardından sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi macerasına ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Galatasaray’ın etkisiz oyununu eleştiren Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi gruplarında 1 puan alabileceğini öne sürdü. Dilmen ayrıca, Trabzonspor hakkında da olumlu görüş belirtti. Usta yorumcu, bordo mavili ekibin ekonomik sıkıntılara rağmen iyi bir kadro kurduğunu ifade etti.

  • "Normaldir Galatasaray'ın kaybetmesi. Trrabzonspor, ekonomik problemlerine rağmen bir şekilde takımını korudu ve eksik yerlerini giderdi. İranlı stoper fena değil. Nwakaeme, çok yetenekli. Keyif veriyor. Trabzonspor'un kazanması normal, Galatasaray'ın bu kadar kolay kaybetmesi anormal. Fatih Hoca, ikinci yarı Badou Ndiaye'yi alarak orta sahadaki eksikliği gidermeye çalıştı. Muslera, topu oyuna direkt sokmuyor. 'Aman tarihi fark olur' diyor ister istemez. Fernando'dan başka Galatasaray'da savunmacı yok. Savunma 4'lüsünün 2'si berbat, 2'si kötü."

❗ Aslan, Fırtına'dan sağ çıkamadı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()