Rıdvan Dilmen: Halı sahada maç yönettirmem!

Ali Palabıyık sarı kart gösteriyor.
Ali Palabıyık sarı kart gösteriyor.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa - Galatasaray maçının henüz başında rakibinin burnunu kanatan Mbaye Diagne'nin kırmızı kart görmemesine ateş püskürdü. Dilmen, VAR hakemlerine güvenmediğini ve hepsinin futbolu katlettiğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısına Mbaye Diagne’nin pozisyonu damga vurdu.

Müsabakanın henüz 5. dakikasında çıktığı hava topunda rakibi Ben Youssef'un burnunu kanatan golcü oyuncuya herhangi bir kart verilmemesi büyük tepki çekti. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mbaye Diagne’nin kırmızı kartla atılması gerektiğini söylerken, maçın hakemi Ali Palabıyık’a eleştiriler yağdırdı.

VAR hakemlerinin futbolu katlettiğini belirten Dilmen, son dönemde hataları ayyuka çıkan hakemlerin hiçbirine güvenmediğini ifade etti. Dilmen ayrıca bu isimlere halı sahada bile maç yönettirmeyeceğini belirtti.

  • Dün Skrtel'in pozisyonunda Aydınus'u çağıramadı VAR, bugün de Diagne'nin pozisyonunda oyuncunun burnu kanadı, bu pozisyon net kırmızı kart. Niye Ali Palabıyık'ı çağırmadın Halil Umut Meler kardeşim? Gördüğünü veremiyorsun sen. Veysel yapsa, hemen çağırırdın. Her hafta VAR hakemi konuşmaya başladık. Vallahi, billahi ben bunlara halı sahada maç yönettirmem. Güvenmiyorum, hiçbirinize güvenmiyorum! VAR olmasa görmedi deriz. Hangisi daha iyi şimdi? Burada kasıt arıyoruz, orada en azından kasıt aramazsın. Dünkü Serkan Çınar, bugünkü Halil Umut Meler, hiçbirinize maç vermem. VAR'ın başındakiler futbolu katletti.