Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı olacak mı? Kendi açıkladı

Rıdvan Dilmen TFF Başkanı olup olmayacağını açıkladı
Rıdvan Dilmen TFF Başkanı olup olmayacağını açıkladı

İsmi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için geçen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Twitter'dan kendisine gelen soruları cevapladı. Dilmen, başkan adayı olup olmayacağı konusuna da açıklık getirdi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TFF başkanlığıyla ilgili soruyu cevapladı. Dilmen, "Türk futbolunu geldiği bu kötü durumdan kurtaracak, adaleti, liyakati, şeffaf yönetimi sağlayacak, milli takımı ve Türk futbolunu kurtarabileceğini düşündüğünüz TFF Başkanı kim olmalıdır?" sorusuna cevap verirken, başkan adayı olup olmayacağını da açıkladı.

"Federasyon başkanlığı kolay iş değil" diyen Rıdvan Dilmen, "Söylediğiniz özellikleri yapabileceğime kesin inanıyorum. Ama bu 'Ben adayım' anlamına gelmiyor.

Ben her türlü futbolun iyi yerlere gelmesi için federasyon başkanı olmama gerek yok. Olmayayım da zaten. Öyle bir niyetim de yok. " ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı'nın siyasetten uzak durması gerektiğini söyleyen Dilmen, "Saha içine girmeden saha dışında halledebilecek; siyasetten uzak, fazla kulüpçü olmamak, en önemlisi de size bir ilave daha yapayım, şeffaf olmak, dürüst olmak yeterli futbolda. Futbol matematik değildir. Söylemek istediğim şu: Federasyon başkanı adayı falan değilim ben. Ama Türk futbolunda yapabileceğim ne varsa, ki yapacağıma de inanıyorum, her türlü göreve her zaman hazırım. Federasyon başkanlığı dışında." şeklinde konuştu.