Rıdvan Dilmen'dan Orman'a 'Süt Kupası' göndermesi

​Rıdvan Dilmen'dan Orman'a 'Süt Kupası' göndermesi
​Rıdvan Dilmen'dan Orman'a 'Süt Kupası' göndermesi

Rıdvan Dilmen, Fikret Orman'ın Türkiye Kupası maçının ertelenmesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

Beşiktaş'ın Karabükspor'u 5-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu. NTV Spor'da yayınlanan %100 futbolda maçı değerlendiren Dilmen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Türkiye Kupası maçıyla ilgili yorumunu da eleştirdi.

“Büyük laf etmeyeceksin”

Dilmen, Orman'a "Büyük lokma yiyeceksin ama büyük laf etmeyeceksin. Fikret başkan zamanında süt kupası demişti Türkiye Kupası'na. Belki de espri yapmıştı ama şimdi ertelemek istiyor rotasyon yapmamak için" dedi.

“Medet ummuyoruz”

Fikret Orman, Türkiye Kupası maçının ertelenmesini istiyor.
Fikret Orman, Türkiye Kupası maçının ertelenmesini istiyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynayacakları maçın ileri bir tarihe alınması gerektiğini belirtti.

Orman kupa maçıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Biz hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de kupada oynuyoruz, maçları araya sıkıştırmanın anlamı yok. Beşiktaş'ın yoğun bir trafiği var, bu sebeple biz kupa mücadelesinin daha iyi bir zamanda oynanmasını talep ediyoruz. Bu sene lig erken bitiyor, TFF yetkilileri bizim sorunumuza çözüm bulabilirler mi bilmiyorum. Kimseden medet ummuyoruz, büyük bir beklentimiz yok ama bu erteleme olursa bizim için daha iyi olur.