Rıdvan Dilmen’den Arda Turan’a: Sana uzatılan elleri itme

Rıdvan Dilmen, NTV'de program sırasında açıklamalarda bulunuyor...
Rıdvan Dilmen, NTV'de program sırasında açıklamalarda bulunuyor...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın magazin olaylarıyla gündeme gelmesiyle ilgili resmi internet sitesinde bir yazı kaleme aldı. Deneyimli futbol adamı, 31 yaşındaki futbolcuya "Herkes seni kazanmak istiyor, herkes sana forma vermek istiyor, lütfen artık sana uzatılan elleri itme" diyerek seslendi.

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın magazin olaylarıyla gündeme gelmesi ve kariyerini riske sokmasıyla ilgili olarak kendi resmi sitesinde bir yazı kaleme alan Rıdvan Dilmen, 31 yaşındaki futbolcuya mesaj gönderdi.

Dilmen'in gündemi kaleme aldığı yazısında Arda Turan ile ilgili bölüm şöyle;

  • "Arda Turan Barcelona’dan Başakşehir’in bu yapılanması içerisine büyük ümitlerle ve yüksek katkı beklentileriyle gelmişti. Ancak unutulan bir şey var ki; Arda Barcelona’daki 6 ayını futbol oynamadan geçirmişti. Bu yüzden Arda fiziksel anlamda toparlanmakta zorlandı. Bu geçiş döneminde kendisini en iyi hissedebileceği kulübe geldi; Teknik Direktör ve başkanın olumlu yaklaşımlarının yanı sıra taraftar baskısı da üzerinde hissetmeden kendini toparlayabilirdi.

Ünlü yorumcu ile milli futbolcu bir kafede sohbet ediyor...

  • Ancak özellikle son dönemlerde gündeme sürekli futbol dışı konularla gelen Arda Turan, kendi toparlanmasını kendi sağlayamadı. Son yaşanan olaylardan önce dahi Sayın Lucescu kendisini milli takıma geri kazanmak konusunda çaba sarf ediyordu. Hem Teknik Direktöründen hem başkanından hem de yakın çevresinden duyduğumuz kadarıyla Arda çok çalışıyordu. Ama son olayda başta biz sevenlerini ve kendisinden hala beklentisi olanları çok büyük hayal kırıklığına sürükledi. Başakşehir Kulübü de kendisine maddi bir ceza verdi ve şu an yargı sürecini bekliyor. Biz de şu an yargı sürecinde olan bu konuyla ilgili tabii ki fikir beyan edecek değiliz."