Rıdvan Dilmen'den sürpriz Arda Turan açıklaması

Rıdvan Dilmen ve Arda Turan fanatik bir futbolseverin isteğini kırmayarak fotoğraf çektiriyor.
Rıdvan Dilmen ve Arda Turan fanatik bir futbolseverin isteğini kırmayarak fotoğraf çektiriyor.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, şarkıcı Berkay ile yaşadığı olay sonrasında gündemden düşmeyen Arda Turan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşanan krizlerin ardından Arda Turan'ın arkasında durmasıyla bilinen Dilmen, bu kez milli futbolcuyu eleştirdi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, UEFA Uluslar Ligi üçüncü hafta maçında Rusya’ya 2-0 mağlup olduğumuz karşılaşmanın ardından Arda Turan üzerinden çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Milli takım kadrosundaki oyuncuların tecrübe edinmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, takımda rol model oyuncu eksiği olduğuna değindi. Şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga sebebiyle kamuoyunda gündeme gelen Arda Turan hakkında konuşan Dilmen, milli oyuncunun aslında lider olabilecek bir isim olduğunu ancak bu tarz olaylara karışarak bu şansı teptiğini ifade etti.

Arda Turan ile Berkay Şimşek, hastanenin check-up servisinde tartışıyor.
Arda Turan ile Berkay Şimşek, hastanenin check-up servisinde tartışıyor.
  • Arda, yapma kardeşim ya, silahlar milahlar olur mu böyle şeyler? Lucescu da almayınca artık hak ettin diyoruz. Bu olayları yaşamamış olsa, tam lider olabilecek bir pozisyonda oyuncuydu, herkes vermek istiyor sorumluluğu ama kendi bana vermeyin diyor. Lucescu istiyordur, bir tek istemeyen Arda. Son yaptığı davranışların içeriği ne olursa olsun ‘ah olsaydı’ dedirtmiyor, kusura bakmasın. Geçen hafta tanıdığımız birinin düğününde gördüm. Arda nasıl iyi çalışıyormuş, çok formdaymış. Emre Belözoğlu da, Abdullah hoca da aynısını söylüyordu ama yapma Arda sen de artık bunları...
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Kamuoyuna saygılarımla...

Arda Turan (@ardaturan)'in paylaştığı bir gönderi ()