Rıdvan Dilmen'den zehir zemberek FETÖ açıklamaları

Rıdvan Dilmen: TFF içindeki FETÖ'yü temizleyemedi
Rıdvan Dilmen: TFF içindeki FETÖ'yü temizleyemedi

Akhisar-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Trabzonspor maçlarının ardından Rıdvan Dilmen'den Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) yerinden oynatacak açıklamalar geldi.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, Cuma günü Akhisar-Fenerbahçe maçı sonrası NTV Spor'da yaptığı açıklamaların üzerine bu kez Beyaz TV'ye bağlanarak TFF ile ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Dilmen, Ağustos ayında Federasyonu yerden yere vuran Muhittin Boşat'ın bugün TFF'de göreve başladığını Futbol Federasyonunun hala FETÖ'den temizlenmediğini söyledi.

"Yıldırım Demirören dedi ama hala aynı kişiler kurulda"

Sözlerine TFF kurullarında istifası alınanlarla Dilmen,"Yıldırım Demirören Ersin Düzen'in programına çıktı. Kurulların aldığı kararlardan içim sızlıyor fakat biz karışamıyoruz dedi.MHK, Tahkim Kurulu başkanını çağırdım, gerekirse bazılarını göndereceğim dedi. Sonra sezon bitti. Bütün kurulların istifaları başkanın elinde var bildiğim kadarıyla. Bugün itibariyle kurullarda aynı kişiler duruyor" sözleriyle kurullardaki çelişkili durumlara ve istifaların yürürlüğe konmamasına vurgu yaptı.

Başakşehir'de Volkan Babacan, Emre Belözoğlu, Yalçın Ayhan kavga olayında montaj mı var?

Rıdvan Dilmen bu konuyla ilgili son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Volkan Babacan olayını yaşadık. Görüntüler 2 gün göründü. Göksel Gümüşdağ ile daha sonra konuştuk. Emre Belözoğlu'nun avukatı ile gidildi ve vurulmadı denildi. Yalçın Ayhan'ın saldırısı var. Bakın orada montaj yapmışlar. Yalçın'ın olayla alakası yok. Emre'ye edepsizin birisi küfür ediyor.O anda Yalçın Ayhan otobüsün yanında duruyor. Olay malzemecilere sıçrayınca sonradan olaya dahil oluyor. Olay ve görüntüler raporlarda değiştirildi" sözleriyle olayın iç yüzünün başka olduğunu ifade etti.

"15 Temmuz sonrası görevden alınan emniyet görevlisi Fenerbahçe-Trabzonspor maçında görev yaptı" 

                                    Açıklamalarına TFF'deki FETÖ yapılanmasıyla  devam eden Dilmen,"Ben diyorum ki, Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Bütün kurumlar, televizyonlar, şirketler, TFF verdik diyorlar. Yıldırım Demirören, tüm federasyonun çaycılar dahil devlete TC'lerini verdiğini söylüyor. Ben de vermediler diyorum. Demirören, TC'leri verdik diyor daha dün bir temsilci FETÖ'den tutuklandı. Bylock'çu çıktı. 15 Temmuz sonrası görevden alınan bir emniyet görevlisi hala maçlara gidiyor. Fenerbahçe-Trabzon maçında görev yaptı. Bylock soruşturması için Demirören çaycıya kadar isim verdik dedi. Cihan Burgan isimli temsilci Bylock'tan gözaltına alındı. Ülkeyi bölmek isteyen bu adamlar sahte rapor yazar mı yazmaz mı? 7 Şubat'ta görevden alınan emniyet görevlisi maçlara gitmeye devam ediyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçına gitmişti" sözleriyle Türkiye ve futbol kamuoyunun gündemine oturacak iddialar ortaya attı.
"15 Temmuz sonrası görevden alınan emniyet görevlisi Fenerbahçe-Trabzonspor maçında görev yaptı" Açıklamalarına TFF'deki FETÖ yapılanmasıyla devam eden Dilmen,"Ben diyorum ki, Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Bütün kurumlar, televizyonlar, şirketler, TFF verdik diyorlar. Yıldırım Demirören, tüm federasyonun çaycılar dahil devlete TC'lerini verdiğini söylüyor. Ben de vermediler diyorum. Demirören, TC'leri verdik diyor daha dün bir temsilci FETÖ'den tutuklandı. Bylock'çu çıktı. 15 Temmuz sonrası görevden alınan bir emniyet görevlisi hala maçlara gidiyor. Fenerbahçe-Trabzon maçında görev yaptı. Bylock soruşturması için Demirören çaycıya kadar isim verdik dedi. Cihan Burgan isimli temsilci Bylock'tan gözaltına alındı. Ülkeyi bölmek isteyen bu adamlar sahte rapor yazar mı yazmaz mı? 7 Şubat'ta görevden alınan emniyet görevlisi maçlara gitmeye devam ediyor. Trabzonspor - Fenerbahçe maçına gitmişti" sözleriyle Türkiye ve futbol kamuoyunun gündemine oturacak iddialar ortaya attı.
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in küfür görüntüsü beIN Sports'ta silindi mi? 

                                    Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş'in küfür ettiği bölümün beIN Sports'un 3 dakikalık görüntülerinden silindiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "beIN Sports ile ilgili dedim ki, yapmayın. 3 dakikalık görüntüleri izlerken, beIN Sports'ta 3 dakikalık görüntülerde Şenol hocamızın görüntüsü vardı. A Spor'da da vardı. Bir anda reklam arası oldu ve görüntü kalktı. 1 gün sonra beIN Sports'ta o görüntüyü atmışlar. Tam orayı kesmişler" şeklinde konuşarak görüntülerin kasıtlı olarak kırpıldığını iddia etti.

"Melih Şendil bana dedi ki"
Yaptığı açıklamalar üzerine Melih Şendil'in kendisini aradığını söyleyen Dilmen, "Melih Şendil mesaj atmış. Kendisine döndüm. Melih, hocam yanlış anladın dedi. Hocam montajı yapmış, küfürü yollamış. Biz prensip olarak karar aldık küfür koymamaya dedi. Yapma Melih! 4. hakemin raporu küfür üzerine. Hukuk kurulu 41. maddeden sevk ediyor. Ancak bu iki kelime hakaret değildir, sportmenliğe aykırıdır diyor. Hangi gerekçeyle siz bunu sportmenliğe aykırı durumuna çevirdiniz. Ben de diyorum ki, maçta 4 temsilci var. Temsilciler yazdılar bunu. Ben de sordum. Görüntüyle vermiyorsunuz deyince Van Persie'nin dilini neyle verdiniz diye sordum. Hakemin görüş açısının dışındaydı dediler. Temsilcilerden en az birisi TV başında duruyor. Ben de diyorum ki, bunun tersini yapalım. Temsilci sahaya karışamaz dediniz, eyvallah. Peki Aziz bey Cüneyt Çakır'a bağırmış. Temsilci yazmış, Cüneyt Çakır duymadım diyor. O yazmadı diye ona da vermeyelim diyor" sözleriyle çelişkili durumları ortaya koydu.
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in küfür görüntüsü beIN Sports'ta silindi mi? Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş'in küfür ettiği bölümün beIN Sports'un 3 dakikalık görüntülerinden silindiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "beIN Sports ile ilgili dedim ki, yapmayın. 3 dakikalık görüntüleri izlerken, beIN Sports'ta 3 dakikalık görüntülerde Şenol hocamızın görüntüsü vardı. A Spor'da da vardı. Bir anda reklam arası oldu ve görüntü kalktı. 1 gün sonra beIN Sports'ta o görüntüyü atmışlar. Tam orayı kesmişler" şeklinde konuşarak görüntülerin kasıtlı olarak kırpıldığını iddia etti. "Melih Şendil bana dedi ki" Yaptığı açıklamalar üzerine Melih Şendil'in kendisini aradığını söyleyen Dilmen, "Melih Şendil mesaj atmış. Kendisine döndüm. Melih, hocam yanlış anladın dedi. Hocam montajı yapmış, küfürü yollamış. Biz prensip olarak karar aldık küfür koymamaya dedi. Yapma Melih! 4. hakemin raporu küfür üzerine. Hukuk kurulu 41. maddeden sevk ediyor. Ancak bu iki kelime hakaret değildir, sportmenliğe aykırıdır diyor. Hangi gerekçeyle siz bunu sportmenliğe aykırı durumuna çevirdiniz. Ben de diyorum ki, maçta 4 temsilci var. Temsilciler yazdılar bunu. Ben de sordum. Görüntüyle vermiyorsunuz deyince Van Persie'nin dilini neyle verdiniz diye sordum. Hakemin görüş açısının dışındaydı dediler. Temsilcilerden en az birisi TV başında duruyor. Ben de diyorum ki, bunun tersini yapalım. Temsilci sahaya karışamaz dediniz, eyvallah. Peki Aziz bey Cüneyt Çakır'a bağırmış. Temsilci yazmış, Cüneyt Çakır duymadım diyor. O yazmadı diye ona da vermeyelim diyor" sözleriyle çelişkili durumları ortaya koydu.
Türk futbolunun gündemine bomba gibi oturacak Dilmen'in açıklamalarını devamı şu şekilde:

                                    "Muhittin Boşat dün TFF'ye salladı, Bugün de işe başladı"
"Gelelim gündeme. Muhittin Boşat'ı fazla tanımam. Muhittin hoca benden daha sert eleştirilerde bulundu. En son 23 Ağustos 2017'de Akşam Gazetesi'nde TFF'yi yerle bir etti. Bugün TFF'de göreve başladı. Kamuoyuna bırakıyorum. Hakem izleyecek. Görevi bu. Geçen seneki sıkıntıları gördükten sonra şunu merak ettim. " "İstifalar ellerinde ama yollanmıyorlar"
"Kurullardakiler yolun yolcusu olmuş zaten. İstifaları hazır ama yollanmıyorlar. Ben bunları şimdi söylemiyorum. Federasyona da söyledim, çağırın beni yüzünüze karşı söyleyeyim."
Türk futbolunun gündemine bomba gibi oturacak Dilmen'in açıklamalarını devamı şu şekilde: "Muhittin Boşat dün TFF'ye salladı, Bugün de işe başladı" "Gelelim gündeme. Muhittin Boşat'ı fazla tanımam. Muhittin hoca benden daha sert eleştirilerde bulundu. En son 23 Ağustos 2017'de Akşam Gazetesi'nde TFF'yi yerle bir etti. Bugün TFF'de göreve başladı. Kamuoyuna bırakıyorum. Hakem izleyecek. Görevi bu. Geçen seneki sıkıntıları gördükten sonra şunu merak ettim. " "İstifalar ellerinde ama yollanmıyorlar" "Kurullardakiler yolun yolcusu olmuş zaten. İstifaları hazır ama yollanmıyorlar. Ben bunları şimdi söylemiyorum. Federasyona da söyledim, çağırın beni yüzünüze karşı söyleyeyim."