Rıdvan Yılmaz ayrılıyor mu? Kendisi açıkladı

Rıdvan Yılmaz, geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu
Rıdvan Yılmaz, geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu

Beşiktaş'ın ismi sık sık Avrupa takımlarıyla anılan sol beki Rıdvan Yılmaz, geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Rıdvan Yılmaz, Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulundu.

Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek istediğini söyleyen Rıdvan Yılmaz, gelen tekliflerle ilgilenmediğini söyledi. Yılmaz, "Benim yuvam Beşiktaş. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ederim. Menajerim aracılığı ile birçok teklifler geldiğini duyuyorum ama ilgilenmiyorum. Beşiktaş’ta kalıcı olmak istiyorum ama kulübüme geçmişte Cenk Tosun gibi para kazandıracak durumda isem karşı koymam. Türk futbolcusunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil ederim. Tabii her futbolcunun hedefi vardır. İngiltere’de oynamak en büyük hayalim. Bir gün neden olmasın." dedi.

Daha yolun başında olduğunu belirten 20 yaşındaki futbolcu, her geçen gün kendini geliştirmeye çalıştığını dile getirdi.

  • "Takımdaki tecrübeli oyuncuların birikiminden yararlanıyorum. Özellikle fizik ve kondisyon eksiğimi kapatmak için sürekli çalışıyorum, sakin ve teknik oynamayı sürdürüyorum. Beşiktaş ve milli takımda başarılı olmak istiyorum. Bu arada günde 2 saat İngilizce dersi alıyorum."

"Sol açık oynamak ister miydin?" sorusuna da cevap veren genç futbolcu, "Bana ilk A takım formasını Şenol Güneş hocam verdi Rizespor maçında. İnanılmaz mutlu olmuştum. Futbolu başladığımda sol açık oynuyordum. Teknik direktörlerim sol bekte daha yararlı olacağımı düşündüler. Sistem neyi gerektiriyorsa ona yapıyorum. Sol bekte de mutluyum. Ofansif düşünceye sahibim. Daha hızlı olmak için çalışıyorum." dedi.