Rıdvan Yılmaz, yuvadan uçuyor

Rıdvan Yılmaz, ayrılmaya hazırlanıyor
Rıdvan Yılmaz, ayrılmaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın İtalya'dan ciddi bir talibi var. Serie A ekibi Torino, 21 yaşındaki sol bek için 5 milyon €'yu gözden çıkardı. Pazarlıklar sürüyor.

Beşiktaş Öz Kaynak'tan yetişen Rıdvan Yılmaz, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Torino'nun ısrarla istediği başarılı sol bek de Avrupa'ya gitmeye sıcak bakıyor.

Kadrosundaki tek sol bek Cristian Ansaldi'nin biten sözleşmesini yenilemeyen İtalyan ekibi, Rıdvan Yılmaz için 5 milyon €'yu gözden çıkardı. Beşiktaş ise 7 milyon € istiyor.

Pazarlıklar sürüyor

Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş ile sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalması, siyah beyazlıların transferde elini zayıflatıyor. Genç yıldızın da Avrupa'da oynamak istemesi nedeniyle, Beşiktaş fiyatı biraz daha artırıp Torino ile anlaşmayı hedefliyor. Rıdvan Yılmaz aksi takdirde, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala bonservis bedeli ödenmeden başka bir takımla anlaşabilir.
  • 2020 yılından bu yana A takımda forma giyen Rıdvan Yılmaz, 2021-22 sezonunda 33 maçta 3 gol atıp 4 asist yaptı.

Üçlü savunma ayrıntısı

Geçtiğimiz sezon Serie A'yı 10. sırada tamamlayan Torino'da teknik direktör Ivan Juric, takımı üçlü savunma oynatıyor. Rıdvan Yılmaz'ın da Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile üçlü savunmada görev alması, Torino'nun bu transferde ısrarcı olmasını sağlayan etkenlerden biri olarak gösteriliyor.