Rıdvan Yılmaz'dan Beşiktaş iddialarına yanıt

Rıdvan Yılmaz
Rıdvan Yılmaz

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz, siyah beyazlı kulübe geri döneceğine dair çıkan iddialara yanıt verdi.

İskoçya'nın Rangers takımında oynayan Rıdvan Yılmaz, kariyer planlaması ve İskoçya'daki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Rıdvan Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

İskoçya'daki sistemi anlatan Rıdvan, "İskoçya'da tek başıma yaşıyorum. Evi temizleme konusunda kendimi geliştirdim. Orada tesiste kalma gibi bir durum yok. Maç günlerinden kamp yok. Maçtan üç saat önce statta toplanıp, yemeğimizi yiyoruz ve maça çıkıyoruz." dedi.

Celtic derbisindeki taraftar etkisine değinen genç futbolcu, "Çok derbide oynadım ama Celtic maçında taraftarla inanılmazdı. Oyuncular inanılmaz çalışmayı seviyorlar. İlk gittiğimde fiziksel olarak hazır değildim. 62 kilo gittim oraya. 65 kilo olunca fiziğimi geliştireceğimi söylediler. Orada çalışmadığın zaman göze batıyorsun. Orada bana belli bir program verdiler ve onu uyguladım." ifadelerini kullandı.

İskoç ligi ile Süper Lig'i karşılaştıran Yılmaz, "Türkiye Ligi'ne göre İskoçya'da fizk kalite daha yukarıda. Fiziksel olarak bizden çok kuvvetliler. Antrenmanlar da maçlar da çok sert geçiyor. Kuvvet çok farkı bir seviyede orada." sözlerini kullandı.

Beşiktaş'ın sol beki Masuaku'ya da değindi: "Arthur Masuaku iyi bir oyuncu. Kariyerli bir futbolcu, Premier Lig'de oynamış. İzlediğim, gördüğüm kadarıyla herkes mutlu kendisinden."

Türkiye'ye dönme iddialarına ise: "Şu anda planlarımın arasında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Çok büyük konuşmamak lazım ama gerçekten şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterim" şeklinde cevap verdi.