Rıza Çalımbay'dan sakatlıklara yönelik açıklama

Rıza Çalımbay
Rıza Çalımbay

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakatlıkları bulunan Valentin Rosier, Arthur Masukau, Eric Bailly ve Rachid Ghezzal'ın son durumu hakkında konuştu.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Derbinin hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah beyazlıların bugünkü antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu

"Gerçekten çok mutlu oldum"

Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'la birlikte iyi işler yapacaklarını söyleyen Çalımbay, "Öncellikle çok mutlu oldum. Üçümüzün bir araya gelmesi çok güzel. Birlik ve beraberlikle çok güzel şeyler yapacağız. Gerçekten çok mutlu oldum. Hep beraber en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.


"Rosier ve Masuaku..."

Sakatlığı bulunan isimlerle ilgiliyse Çalımbay, "Kararı doktor verecek. Şu anda Rosier ve Masuaku antrenmana çıkmıyor. Daha belli değil." açıklamasında bulundu.

"Bu maçı kazanmak gerekiyor"

Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Durumumuz iyi. Maçı bekliyoruz. Taraftar ve camia için önemli bir maça çıkacağız. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Yukarıyı yakalamak istiyorsak bu maçı kazanmak gerekiyor. Taraftarlarımıza güveniyorum. Hep destek oldular bize. Sakatlık bir bahane değil. Bizim bu maçı mutlaka kazanmamız lazım." dedi.

"Maç günü karar vereceğiz."

Rıza Çalımbay sözlerini şöyle tamamladı, "Baily ve Ghezzal'ın durumuna bakıyoruz. Antrenmana çıkalı 2 gün oldu. Maç günü karar vereceğiz."