Rıza Çalımbay Galatasaraylı yıldızı aradı: "Trabzon'a gel"

Eren Derdiyok
Eren Derdiyok

Trazonpsor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Kasımpaşa'dan öğrencisi olan Eren Derdiyok'u aradığı ve "Galatasaray'dan ayrılırsan mutlaka görüşelim" dediği öğrenildi.

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Önceliği stoper ve sol açık olan bordo-mavili ekibin, N'Doye'un satılması durumunda kadroya bir de forvet alacağı öğrenildi. Bu anlamda Trabzonspor'un listesine Galatasaray'da forma giyen Eren Derdiyok'un girdiği öğrenildi.

Kasımpaşa'dan öğrencisi olan Eren Derdiyok'u telefonla arayan Rıza Çalımbay'ın Eren'e; "Eğer Galatasaray’dan ayrılmak istersen mutlaka seni takımımızda görmek isterim. Trabzonspor senin kariyerinde çok değerli bir etki yaratacaktır." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

BAŞKANLAR TRANSFERİ GÖRÜŞECEK

Eren Derdiyok'tan gelecek cevaba göre işin ciddileşeceği ve başkanlar seviyesinde bir transfer görüşmesi yapılacağı öğrenildi. Bu bağlamda Muharrem Usta'nın Rıza Çalımbay'dan gelecek talep doğrultusunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüşeceği ve Özbek'e; "Eğer Eren’e bir talip ararsanız biz buradayız. Kiralama opsiyonuyla satın almak isteriz." mesajını ileteceği belirtildi.