Rıza Çalımbay, Malmö maçından önce açıklamalarda bulundu

Rıza Çalımbay, Malmö maçın öncesinde açıklamalarda bulundu
Rıza Çalımbay, Malmö maçın öncesinde açıklamalarda bulundu

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Malmö'yle karşılaşacak. Turun Malmö'nün evinde gerçekleşecek maç öncesi Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, düzenlenen basın toplantısında iki takımın arasında oynanacak çok güzel bir maç olacağını söyledi.

Rıza Çalımbay, Malmö karşılaşması öncesinde Yeni Malmö Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Futbolculuk döneminde Beşiktaş forması giyerken Malmö'ye karşı oynadığını belirten Çalımbay, İsveç ekibine karşı zorlu maçlar oynandığını hatırlattılar.

Çalımbay, Malmö kulübüne ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Çok zor bir rakiple oynayacağız. Malmö, oyun disiplini mükemmel bir takım. Hiçbir zaman değişmeyen bir takım. Hemen hemen her yıl Avrupa kupalarında görünen bir takım. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Avantajları bizden önce sezon açmaları. Gayet iyi gidiyorlar. Son maçlarını seyrettirdik. Gayet iyiler. Klasik bir oyun düzenleri ve biçimleri var." ifadelerini kullandı.

Zorlu bir karşılaşma beklediklerini kaydeden Çalımbay, deplasmanda mutlaka avantajlı dönmeleri gerektiğini söylerken, bunun için de maçta her türlü tedbiri alacaklarını söyledi.

Çalımbay, "Çok az transfer yaptığımız için, yeni gelen arkadaşlarımız da maalesef hazır olmadığı için sıkıntılı bir biçimde bu maça çıkacağız. Ancak kendi sahamızda oynayacağımız ikinci maçta sahaya bambaşka bir şekilde çıkacağız. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Çok çekişmeli, hırslı iki takımın maçı olacak." diye konuştu.