Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a yeşil ışık

Rıza Çalımbay son olarak Konyaspor'u çalıştırdı.
Rıza Çalımbay son olarak Konyaspor'u çalıştırdı.

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, eski takımı Beşiktaş’ı çalıştırmaya yeşil ışık yaktı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide Zehra Mustafa Dalgıç ve Yavuz Selim Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Rıza Çalımbay, hem kariyeri hem de futbol camiasıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Gençler ise Çalımbay’a büyük ilgi gösterdi.
"Beşiktaş’la çalışmak her zaman isterim"

Çalımbay, Beşiktaş’la ilgili söylentilere son noktayı şu sözlerle koydu:

  • Hepimizin adı geçiyor. Şu anda net görülen bir şey yok. Zaten şu anda çalışan hoca var. Önümüzdeki ay yönetim kongreye gidecek zaten. Şu anda isimler yazılabilir ama ben bir şey olduğunu zannetmiyorum. Ben tabii ki de Beşiktaş ile çalışmak, görev almak her zaman isterim. Daha önce de görev aldım, tekrar çalışmak isterim.

"Fenerbahçe'nin en büyük yanlışı..."
Eski futbolcu, ünlü teknik adam Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ve milli takım için de şu yorumlarda bulundu:

  • Fenerbahçe’nin bana göre en büyük yanlışı stratejisi. Başkan yeni, teknik direktör yeni, oyuncuların çoğu yeni. Oyuncuların bazı lig başladıktan sonra geldiler. O yüzden bir takım olamadılar, adapte sağlayamadılar. Aldıkları oyunculardan da bir Fenerbahçe performansı göremiyoruz. 14 yabancı almana gerek yok, 4-5 tane yabancı al, çok iyi al. Milli takım açısından bakacak olursanız, alt yapı açısından bakacak olursanız da maalesef iyi değil. Milli takımla ilgili Şenol hocamın gelmesi, yerli antrenörler her zaman başarılı olur. Hele bir de futbol oynayıp da geldiyse.