Rıza çalımbay'dan Eto'o açıklaması

​Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldı mı?
​Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay konuştu.Kırmızı-Beyazlı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Çalımbay, son günlerde ismi Fenerbahçe'yle anılan Samuel Eto'o hakkında özel açıklamalarda bulundu.

İşte Rıza Çalımbay'ın röportajından önemli satır başları:

Rakipler belli oldu!

"Şu anda ikinci hazırlık çalışmalarını sürdürüyoruz. İlk etap kamp çalışmalarımız Bolu'da oldu ve çok güzel geçti. Oyuncularımızın isteğinden, arzusundan memnumum. İkinci etap kampında, Bayer Leverkusen, Hamburg ve A.Alanyaspor ile hazırlık maçı yapacağız"

Şampiyonluk kadar güzel iş

"Geçen sezon şampiyonluk kadar iyi bir iş yaptık. Avrupa'yı hak eden bir futbol oynadık. Bu başarıyı yakalamamızda, yönetim kurulumuzun, taraftarımızın ve oyuncu arkadaşlarımızın çok büyük katkısı vardı. Transfer noktasında çalışmalarımız devam ediyor. M'Billa ve Motta aramızdan ayrıldı. İkisinin ayrılışına çok üzüldüm. Fakat M'Billa'da ücret noktasında, Motta'da ise ailevi sorunlardan dolayı transfer olumsuz sonuçlandı. Serdar Özkan takımdan ayrıldı. Biz giden oyuncularımızın yerine transferler yapıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor"

Aatif'ı çok seviyorum

"Basında transferlerimizle ilgili çok isim gündeme geliyor. Aatif'ı hem oyuncu olarak, hem kişilik olarak çok seviyorum. Kendisini Türkiye'ye getiren teknik adam benim. Geçen sezon devre arasında Aatif'ı çok istedik olmadı"

İki oyuncu almayı düşünüyoruz

"İki oyuncu almayı düşünüyoruz. Henüz bu oyuncunun mevkisine karar veremedik. Bu oyuncu 10 numara, forvet ya da defans olabilir. Çalışmalarımız devam ediyor, iyi bir isim olursa oturur karar veririz. Menez yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak"

Sosa transferi?

"Jose Sosa'yla ilgili girişimimiz oldu. Şu anda bir netice çıkmadı ama transferde her şey olabilir"

Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldı mı?

"Basında sürekli transfer isimleri yazılıyor. Sakıb Aytaç Fenerbahçe ile yazılmıştı. Eto'o için Fenerbahçe iddiası gündeme geldi. Bu konuda ne benim ne de başkanın bir haberi var. Şu anda bir şey söylemem mümkün değil. Eto'o'nun cenazesi vardı ve Kamerun'daydı. Kendisi dün aramıza katıldı, Eto'o ile toplantı yaptım, böyle bir şeyin olmadığını, şu anda sadece Beşiktaş maçını düşündüğünü ifade etti"

Kaynak: Ajansspor