Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Galatasaraylı taraftarları kızdıracak sözler!

Tahir Kıran
Tahir Kıran

Rizespor Başkanı Tahir Kıran, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçıyla ilgili olarak, “Biz bu maçı germek istememize rağmen inatla bu arkadaşlar bir fırtına kopardılar, olayları buraya getirdiler. Olaylar çok çirkin yerlere geldi. Fenerbahçe-Rizespor maç yaparken bile Galatasaraylılar Fenerbahçe’yi tutacak hale geldiler, böyle bir nefret oluşturdular. Keşke böyle olmasaydı” dedi.

Rizespor Başkanı Tahir Kıran, her cuma Radyo D’de gerçekleşen İnci Bakraç & Emre Bol’un sunduğu “Bol’ca Futbol”da önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tahir Kıran, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray -Rizespor maçına gitmeyeceğini yineleyerek genel sekreter ve yedek yönetici göndereceğini belirtti.

"Fenerbahçe'yi tutacak hale geldiler"

Hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesinde çok gergin bir ortam oluşturulduğunu belirten Kıran, “Biliyorsunuz ki Anadolu takımları tam toparlanırken, dört büyüklerin maçlarına puan yazmazlar ama buralardan alacağı puanlar ekstra puana girer. Kaybetsen de çok önemli değildir. Biz bu maçı germek istememize rağmen inatla bu arkadaşlar bir fırtına kopardılar olayları buraya getirdiler. Olaylar çok çirkin yerlere geldi. Fenerbahçe-Rizespor maç yaparken bile Galatasaraylılar Fenerbahçe’yi tutacak hale geldiler, böyle bir nefret oluşturdular. Keşke böyle olmasaydı. Rize’deki Galatasaray maçından sonra da tarih o maçı hiçbir zaman unutmayacak. Ama biz çıktık ne dedik, ‘Rakibimizi tebrik ediyoruz, maçı kazandılar. Diğer maçlarında başarılar diliyoruz’ dedik ve olayı kapattık” diye konuştu.