Robin van Persie’nin gözünden yaralanmasının ardından yaşanan diyaloglar ortaya çıktı

Hastaneye gitmek için bekleyen Robin Van Persie’ye verilen yanıt herkesi çıldırttı.

Akhisar Belediye-Fenerbahçe maçı sırasında gözünden yaralanan ve hastaneye gitmek için uzun bir süre bekletilen Robin van Persie'nin o akşam yaşadıkları ortaya çıktı.



(Kaynak: Hürriyet)

Kaç dakika bekledi?
Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasında göz kapağında yırtılma meydana gelen Hollandalı futbolcu, bir türlü hastaneye götürülememişti. Ambulansın 15 dakika gecikmeyle Van Persie'yi aldığı iddia edilirken, Sağlık Bakanlığı bu sürenin 3 dakika olduğunu duyurdu. İşte o gece 15 dakikalık süreçte yaşananlar;
Kaç dakika bekledi? Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasında göz kapağında yırtılma meydana gelen Hollandalı futbolcu, bir türlü hastaneye götürülememişti. Ambulansın 15 dakika gecikmeyle Van Persie'yi aldığı iddia edilirken, Sağlık Bakanlığı bu sürenin 3 dakika olduğunu duyurdu. İşte o gece 15 dakikalık süreçte yaşananlar;
“Hastaneye gitmeliyiz”
RVP'ye müdahale için sahaya giren doktor Burak Kunduracıoğlu, göz kapağındaki yırtığı görünce kenara değişiklik işareti yaptı. Hakeme “Sedye lazım” dedi ve sahaya giren ekibe “Acil hastaneye gitmeliyiz” uyarısı yaptı...
“Hastaneye gitmeliyiz” RVP'ye müdahale için sahaya giren doktor Burak Kunduracıoğlu, göz kapağındaki yırtığı görünce kenara değişiklik işareti yaptı. Hakeme “Sedye lazım” dedi ve sahaya giren ekibe “Acil hastaneye gitmeliyiz” uyarısı yaptı...
Kaldırımda bekledi
Van Persie stat dışına çıkarılıp kaldırıma sedyeyle konuldu. Fenerbahçe'nin idari ekibinden Baturalp Soydaş, 112 acil sağlık merkezini aradı. İddiaya göre, buradaki görevli ambulansların meşgul olduğunu söyledi. Soydaş, yerde yatan hastanın Robin van Persie olduğunu ve yaklaşık 15 dakikadır beklediklerini anlattı.
Kaldırımda bekledi Van Persie stat dışına çıkarılıp kaldırıma sedyeyle konuldu. Fenerbahçe'nin idari ekibinden Baturalp Soydaş, 112 acil sağlık merkezini aradı. İddiaya göre, buradaki görevli ambulansların meşgul olduğunu söyledi. Soydaş, yerde yatan hastanın Robin van Persie olduğunu ve yaklaşık 15 dakikadır beklediklerini anlattı.
“Tek hasta o mu?”
Buna karşılık görevli, “Manisa'daki tek hasta Robin van Persie mi?” dedi... Baturalp Soydaş'ın 112 ile görüşmesi 19:35'te başlayıp 19:41'e kadar sürdü. Telefon kapandıktan 6 dakika sonra, 19:47'de ambulans geldi.
“Tek hasta o mu?” Buna karşılık görevli, “Manisa'daki tek hasta Robin van Persie mi?” dedi... Baturalp Soydaş'ın 112 ile görüşmesi 19:35'te başlayıp 19:41'e kadar sürdü. Telefon kapandıktan 6 dakika sonra, 19:47'de ambulans geldi.
Ya ciddi bir şey olsaydı? 
Ambulanstaki görevli 1 dakika önce kendilerine 112'den bilgi geldiğini ve çağrıyı alır almaz geldiklerini anlattı. Van Persie, bu ambulansla hastaneye götürülürken, Fenerbahçeliler, “Ya hayati bir müdahale gerekseydi ne olacaktı” diye soruyordu.
Ya ciddi bir şey olsaydı? Ambulanstaki görevli 1 dakika önce kendilerine 112'den bilgi geldiğini ve çağrıyı alır almaz geldiklerini anlattı. Van Persie, bu ambulansla hastaneye götürülürken, Fenerbahçeliler, “Ya hayati bir müdahale gerekseydi ne olacaktı” diye soruyordu.